Skip to main content

Βόλτα Σαμαρά και συναντήσεις με Ψωμιάδη και Γκιουλέκα

Βόλτα στην ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ αμέσως μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγ. Δημητρίου, ενώ συναντήθηκε με τους υποψήφιους περιφερειάρχες στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδο
Βόλτα στην ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ αμέσως μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγ. Δημητρίου. Ο κ. Σαμαράς κατέβηκε με τα πόδια έως την Αριστοτέλους συνοδευόμενος από βουλευτές και τοπικά στελέχη, ενώ έτυχε θερμής υποδοχής από συνταξιούχους που βρίσκονταν στο Άγαλμα του Βενιζέλου,   οι οποίοι του περιέγραψαν τη δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνουν. 

Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς είχε ξεχωριστές συναντήσεις με τους υποψήφιους περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργο Παυλίδη και τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κώστα Γκιουλέκα, σε ξενοδοχείο της πόλης. Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε για την πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τα θέματα που αναδεικνύει ο κάθε συνδυασμός και τα μηνύματα που παίρνουν οι υποψήφιοι από τους πολίτες.