Skip to main content

Βολές Καραχάλιου κατά Λούλη- Μαξίμου

Ο ίδιος θεωρεί ότι υπάρχει ακόμη χρόνος ανατροπής για τη Ν.Δ., αρκεί να αλλάξει η τακτική.
"Άνθρωπο του παρασκηνίου" χαρακτήρισε τον Γιάννη Λούλη και άπειρο από βουλευτικές εκλογικές μάχες το επιτελείο του Μαξίμου, ο Νίκος Καραχάλιος, πρώην γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας.
Σε συνέντευξή του στο MEGA σημείωσε ότι " υπάρχει ακόμη χρόνος για ανατροπή του αρνητικού για την ΝΔ κλίματος εν όψει της κάλπης, αρκεί να υπάρξει αλλαγή τακτικής και ψυχραιμία από τους υπεύθυνους του σχεδιασμού", προσθέτοντας ότι το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου έχει εμπειρία μόνο Ευρωεκλογών και όχι εθνικών εκλογών. «Να βγουν οι υπουργοί να μοιράσουν φυλλάδια στις λαϊκές», είπε χαρακτηριστικά.
Χαρακτήρισε δε, τον Γ.Λούλη άνθρωπο του παρασκηνίου, καθώς δεν εκφέρει δημόσιο λόγο. Χαρακτηριστικά, σημείωσε πως ο ίδιος έχει να τον συναντήσει από το 2002.
Ως πρώτο στόχο, ο κ. Καραχάλιος έθεσε την πίεση προς την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να χάσει τουλάχιστον μία ποσοστιαία μονάδα, δηλαδή να πέσει κάτω από το όριο της αυτοδυναμίας.
Σε επικοινωνιακό επίπεδο, ο κ. Καραχάλιος τόνισε ότι η ΝΔ, αφού είπε για τα δύσκολα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο λαός, τώρα θα πρέπει να δώσει ελπίδα στον κόσμο για τα επόμενα καλύτερα χρόνια μετά την κρίση.
Σημείωσε ότι χρειάζεται να παρουσιαστεί το πρόγραμμα της ΝΔ, κάτι που όπως είπε αναμένεται μετά το ντιμπέιτ. Ο κ. Καραχάλιος ζήτησε συστράτευση και άνοιγμα στην κοινωνία και ειδικότερα στον κόσμο της ΝΔ.
"Χρειαζόμαστε πιο δυναμική επικοινωνία και επαφή με τον πολίτη, είπε.