Skip to main content

Βλέψεις για «Σάρας» στον Άρη

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους γνωρίζει ότι οι πιθανότητες παραμονής του στον Παναθηναϊκό είναι ελάχιστες. Ο Άρης φιλοδοξεί να το εκμεταλλευτεί, προσφέροντάς του γη και ύδωρ –τηρουμένων των αναλογιών- στο
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους γνωρίζει ότι οι πιθανότητες παραμονής του στον Παναθηναϊκό είναι ελάχιστες. Ο Άρης φιλοδοξεί να το εκμεταλλευτεί, προσφέροντάς του γη και ύδωρ –τηρουμένων των αναλογιών- για να τον φέρει στο Αλεξάνδρειο.

Ο 34χρονος Λιθουανός γκαρντ έχει -ουκ ολίγες φορές- εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στους Πρωταθλητές Ελλάδος και τη νέα σεζόν. Μάλιστα στην προσπάθειά του να υπάρξει... ολική ανατροπή των δεδομένων, έχει γνωστοποιήσει την... δραματική μείωση των οικονομικών του απαιτήσεων (σ.σ 200.000 ευρώ). Ωστόσο, μέχρι στιγμής η μόνιμη επωδός της «πράσινης» πλευράς είναι ότι ο «Σάρας» δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Οι «κίτρινοι» παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Σάρας και πλέον δεν είναι απίθανο να τον προσεγγίσουν, σε περίπτωση που οι διοικούντες του «τριφυλλιού» εμμείνουν στις αρχικές τους προθέσεις, για την μη συνέχιση της συνεργασίας τους με τον παίκτη.

Η πλευρά των «κίτρινων» αναγνωρίζει ότι η περίπτωση του έμπειρου Λιθουανού γκαρντ συγκεντρώνει αρκετές δυσκολίες, αφού δεν καλύπτουν τις αγωνιστικές του απαιτήσεις. Ωστόσο, θεωρούν ότι διατηρούν το δικαίωμα στο... όνειρο, καθώς ο σύλλογος διαθέτει τεράστια μπασκετική ιστορία, ενώ παράλληλα ο Σάρας επιθυμεί να παραμείνει σε ελληνικό έδαφος, λόγω της πρόσφατης γέννησης της κόρης του.