Skip to main content

Βίντεο-σοκ από το τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Η στιγμή που ο 19χρονος χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου

Ο οδηγός και η συνοδηγός σκοτώθηκαν ακαριαία ενώ τα δύο άτομα που κάθονταν στα πίσω καθίσματα μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένα στο νοσοκομείο

Συγκλονίζει το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star και αφορά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Βούλα και κόστισε τη ζωή σε δύο νέα παιδιά ηλικίας 19 ετών.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο το αυτοκίνητο που κινούνταν στην λεωφόρο Καραμανλή, προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα, στην κολόνα φωτισμού και σε δέντρο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Το πίσω μέρος διαλύθηκε και στη συνέχεια, το ΙΧ «καρφώνεται» σε μάντρα σπιτιού.

Ο οδηγός και η συνοδηγός σκοτώθηκαν ακαριαία ενώ τα δύο άτομα που κάθονταν στα πίσω καθίσματα μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο νοσοκομείο.

Η πρώτη εκτίμηση από τους Αστυνομικούς της Τροχαίας είναι ότι ο 19χρονος οδηγούσε με περίπου 150 χιλιόμετρα την ώρα προτού χάσει τον έλεγχο του οχήματος και πέσει με δύναμη στην προστατευτική νησίδα προσκρούοντας στη συνέχεια σε ένα δέντρο και σε μια κολόνα φωτισμού.

Με δηλώσεις του στο protothema.gr ο θείος του 19χρονου οδηγού, ο οποίος απεγκλώβιστηκε νεκρός από το ΙΧ αυτοκίνητο, αναφέρει πως το όχημα στο οποίο επέβαινε η παρέα των νεαρών κινούταν με μεγαλύτερη ταχύτητα από την επιτρεπόμενη κάτι που μάλλον προκάλεσε την τραγωδία.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι έτρεχε. Έτρεχε, έφυγε το αμάξι και πήγε και έπεσε εκεί πάνω. Δεν ξέρω τίποτα άλλο, παρέα είχαν βγει με τους υπόλοιπους και έγινε αυτό που έγινε», είπε σοκαρισμένος ο ίδιος.

Εντωμεταξύ όπως δήλωσε στο protothema.gr η μητέρα του 19χρονου συνεπιβάτη που υπέστη κατάγματα στα πόδια, ο γιος της αν και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ θυμάται τα δραματικά δευτερόλεπτα προτού το λευκό τζιπ καρφωθεί στο διαχωριστικό διάζωμα.

«Το μόνο που θυμάται είναι ότι πάνω στη στροφή ο οδηγός έχασε τον έλεγχο από την ταχύτητα, ένιωσε το μπαμ, λιποθύμησε και βρέθηκε στο δρόμο. Εκεί συνειδητοποίησε, γυρνώντας και κοιτάζοντας το αμάξι που δεν υπήρχε πια και βλέποντας και τα άλλα παιδιά, ότι είχε γίνει το μεγάλο κακό», λέει η μητέρα του 19χρονου που επέζησε από τη μοιραία πρόσκρουση.

Παράλληλα, ανέφερε πως το αμάξι κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και αυτός που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ ήταν ο φίλος του γιου της ο οποίος βγήκε από το ΙΧ έχοντας τις αισθήσεις του.

«Τα δύο παιδιά είναι καλά, τα άλλα δύο δυστυχώς πέθαναν επί τόπου. Παρέα είχαν βγει, έφαγαν, και πήγαν βόλτα στην παραλιακή. Σίγουρα θα έτρεχαν και το σημείο εκεί είναι επικίνδυνο. Κάπου στην πορεία χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου. Ήταν καλό το αυτοκίνητο και έτσι σώθηκαν οι δύο, οι άλλοι δύο δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Το παιδί το ένα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και έτσι τους βρήκαν», τόνισε ακόμη.

Συγκλονίζουν μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής

«Ακούσαμε έναν εκκωφαντικό θόρυβο, σαν να γινόταν κι εγώ δεν ξέρω τι, σεισμός. Βγήκαμε έξω και είδαμε δύο μάζες αυτοκινήτων, μάζες ήταν σιδερικά και δύο ανθρώπους κάτω στο έδαφος πεσμένους. Ακίνητους», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης. Οι τέσσερις φίλοι, που είχαν βγει για φαγητό, έκαναν μία βόλτα στην παραλιακή. Σε στροφή, επί της Ποσειδώνος στο ύψος της Βούλας, ο 19χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο και το όχημα, έπειτα από σφοδρή σύγκρουση, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κόπηκε στα δύο.