Skip to main content

Bild για Βιεϊρίνια: Ο ΠΑΟΚ ψάχνει πίσω το χαμένο του παιδί

Μετεγγραφικό πόκερ εν εξελίξει, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Βόλφσμπουργκ, για τον «επαναπατρισμό» του Βιεϊρίνια στην Τούμπα, βλέπει η γερμανική εφημερίδα

Επιμένει ο γερμανικός Τύπος ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κάνει το μεγάλο κόλπο με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια για να καλύψει το κενό του Γκάρι Ροντρίγκες, εάν αυτός παραχωρηθεί στη Γαλατάσαραϊ, με τη Bild να ανοίγει ξανά το θέμα, κάνοντας λόγο για αρχή ενός μετεγγραφικού πόκερ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, ο Δικέφαλος -για μία ακόμη φορά- έκανε επαφή με τον Πορτογάλο ακραίο, ενώ επικαλείται και μια δήλωση που είχε κάνει ο ίδιος στο παρελθόν, όταν είχε πει: «Κάποτε θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ». Εκτιμά, μάλιστα, πως αυτό μπορεί να συμβεί σύντομα.

«Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το... χαμένο του παιδί πίσω και γι΄αυτό αναμένεται να κάνει σύντομα πρόταση. Αρχικά, η Βόλφσμπουργκ θέλει έξι εκατομμύρια ευρώ αλλά ο ΠΑΟΚ θα δώσει λιγότερα, παρόλο που ίσως πάρει περίπου 4.5 εκατομμύρια απο την πιθανή πώληση του Ροντρίγκες στην Γαλατασαράι...», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα και καταλήγει με νόημα: «Αυτή δεν είναι παρά η αρχή ενός μετεγγραφικού πόκερ».