Skip to main content

Betarades- Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στο Πετρολούλ - Κραϊόβα

Δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι θετικό στην έδρα της την προηγούμενη αγωνιστική η Κραϊόβα- Τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο θέλει να βάλει η Πετρολούλ

Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο γεμάτο ντέρμπι και σπουδαία παιχνίδια σε κάθε γωνιά του πλανήτη, οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας (18/03). Οι επιλογές για στοίχημα ωστόσο παραμένουν πολλές και το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το πρωτάθλημα Ρουμανίας και το παιχνίδι Πετρολούλ - Κραϊόβα, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω και ενώ εσείς μπορείτε να ενημερωθείτε μέσα από τον αναλυτικό οδηγό μας για το ποιες είναι οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

1η αγωνιστική για τα πλέι οφ υποβιβασμού στη Ρουμανία με την Πετρολούλ να αντιμετωπίζει στις 20:30 την Κραϊόβα. Τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο θέλει να βάλει η Πετρολούλ, ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1 από τη Σέπσι εντός έδρας, ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα, βρίσκεται στην 5η θέση και θέλει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι θετικό στην έδρα της την προηγούμενη αγωνιστική η Κραϊόβα, ηττήθηκε με 2-1 από την Ουν. Κραϊόβα, συμπληρώνοντας έξι παιχνίδια χωρίς νίκη, έχοντας ηττηθεί στα πέντε απ' αυτά. Βρίσκεται μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τα περιθώρια να έχουν στενέψει πλέον για τους φιλοξενούμενους. Σε στοιχηματικό επίπεδο καμία από τις δύο ομάδες δεν πείθει αγωνιστικά και δεν αξίζει εμπιστοσύνη. Αμφότερες έχουν την ποιότητα στην επίθεση, το μεταξύ τους παιχνίδι στην έδρα της Πετρολούλ ήρθε 4-3 και θα ποντάρουμε στα γκολ εκατέρωθεν. Επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 1.93.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!