Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Πληρώνει στο 2.15 το combo της Νάπολι, άσσος φωτιά στη Σούπερ Λιγκ

Οι δύο προτάσεις για σήμερα του Betarades.gr

Στοιχηματικές προτάσεις από τον αγώνα Νάπολι - Λάτσιο και την αναμέτρηση Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός προκρίνει για σήμερα Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου το Betarades.gr.

Συνεχίζει ακάθεκτη και στη νέα Σέριε Α, μετά την κατάκτηση του προηγούμενου πρωταθλήματος, η Νάπολι που επικράτησε με 2-0 επί της Σασουόλο. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, καθώς είχε περάσει με 3-1 και από την έδρα της Φροζινόνε. Εντυπωσιακή η πρόσφατη εντός έδρας συγκομιδή της, καθώς έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια της, ενώ εξαίρεση αποτέλεσε η ισοπαλία (1-1) με τη Σαλερνιτάνα. Στα τρία από αυτά, μάλιστα, κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Ακόμη, είναι αποτελεσματική στην επίθεση, έχοντας σημειώσει έξι γκολ στους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες, φιλικούς και επίσημους.

Τραγικό το ξεκίνημα της Λάτσιο στο πρωτάθλημα, καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες. Έπεσε θύμα δυσάρεστης έκπληξης στην έδρα της και έχασε (0-1) από την Τζένοα, ενώ στην πρεμιέρα της Σέριε Α ηττήθηκε με 2-1 από τη Λέτσε. Συνολικά έχει χάσει στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της, φιλικές και επίσημες, ενώ κέρδισε μόνο την αδύναμη Λάτινα με 9-0. Τρεις ήττες  και δυο νίκες, με πιο πρόσφατη το 2-0 επί της Έμπολι, είναι ο απολογισμός της στα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα. Επιπλέον, έχει δεχτεί γκολ στους τρεις από τους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες στη Σέριε Α.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του τίτλου ξεκίνησε η Νάπολι, που τα πάει εξαιρετικά στην έδρα της και σκοράρει με ευκολία. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση που βρίσκεται η Λάτσιο. Το Betarades.gr επιλέγει το 1 και over 1,5 σε απόδοση 2.05.

Πολύ καλές εντυπώσεις έχει αφήσει στο ξεκίνημα της Σούπερ Λιγκ ο Πανσερραϊκός, που προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την ΑΕΚ. Ήταν μαχητικός και στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό και έχασε δύσκολα με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».  Δύο νίκες, μια ήττα και μια ισοπαλία, με 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν ο απολογισμός του στα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε. Έχει βρει ρυθμό στην επίθεση, καθώς έχει σημειώσει γκολ στις πέντε από τις έξι τελευταίες αναμετρήσεις του, φιλικές και επίσημες. Μόνο σε μια εξ αυτών, όμως, διατήρησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Με ισοπαλία χωρίς τέρματα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Παναιτωλικός, καθώς το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, είχε αναβληθεί. Ηττήθηκε στις τρεις από τις πέντε φιλικές αναμετρήσεις του, με πιο πρόσφατη το 2-0 από τον Βόλο. Αποδυναμώνεται σημαντικά μακριά από το Αγρίνιο, καθώς έχει ηττηθεί στους πέντε από τους έξι πιο πρόσφατους αγώνες για τη Σούπερ Λιγκ, ενώ εξαίρεση αποτέλεσε η ισοπαλία (0-0) με τον Λεβαδειακό. Στους τρεις από τους πέντε τελευταίους, μάλιστα, δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ. Δεν εμπνέει σιγουριά η άμυνα του, καθώς δέχτηκε γκολ στα εννιά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς, φιλικά και επίσημα.

Πειστική η εικόνα του Πανσερραϊκού στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη. Αν και θα αγωνιστεί σε ουδέτερη έδρα, στην Τούμπα, μπορεί να το πετύχει, κόντρα στον Παναιτωλικό που ξεκίνησε... μουδιασμένα το πρωτάθλημα. Το στοιχηματικό σάιτ επιλέγει τον άσσο σε απόδοση 2.40.