Skip to main content

Betarades- Στοίχημα: Με το Over για διπλασιασμό στην Τουλούζη - Πληρώνει 2.10 combo από Ολλανδία

Επιστροφή στις νίκες για τη Λυών- Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Χέλμοντ

Πλούσιο το μενού στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής (15/03). Τις κορυφαίες αναλύσεις αγώνων της ημέρας, όπως πάντα, θα τις βρείτε στο Betarades.gr! Προγνωστικά με αξία ξεχωρίζουν από την ανώτερη κατηγορία της Γαλλίας και τη δεύτερη της Ολλανδίας, και συγκεκριμένα από τις αναμετρήσεις Τουλούζ - Λυών και OSS - Χέλμοντ Σπορ αντίστοιχα. Πάμε να δούμε που ποντάρουμε!

Την πρώτη της ήττα, μετά από τρεις αγωνιστικές στη Λιγκ 1, γνώρισε η Τουλούζ, εκτός έδρας με 1-0 από τη Χάβρη. Είχαν προηγηθεί τρεις σερί νίκες για το πρωτάθλημα, εκτός με 2-1 επί της Μονακό και με 3-1 επί της Λιλ και με 2-1 επί της Νις στο γήπεδό της, όπου αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με την Μπενφίκα για το Γιουρόπα Λιγκ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Έχει δύο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες, με πιο πρόσφατη το 2-1 από τη Ναντ, στα πέντε τελευταία εντός έδρας. Έχει πετύχει γκολ στα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς. Μόνο σε ένα εξ αυτών, όμως, κράτησε το μηδέν.

Επιστροφή στις νίκες για τη Λυών, που πέρασε με 2-0 από την έδρα της Λοριάν. Πέμπτη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια στη Λιγκ 1, με πιο πρόσφατη την εκτός έδρας 2-1 επί της Μετς, ενώ εξαίρεση αποτέλεσε η ήττα με 3-0 στο γήπεδο της από τη Λανς. Τα πάει εξαιρετικά εκτός έδρας τελευταία, καθώς έχει σημειώσει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και μια για το Κύπελλο, με 2-1 επί της Μπερζεράκ. Είναι αποτελεσματική στην επίθεση, έχοντας σημειώσει οκτώ τέρματα στα προαναφερθέντα παιχνίδια. Μόνο σε ένα, όμως, κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

Βρίσκονται σε καλή κατάσταση οι δύο αντίπαλοι. Η Τουλούζ θέλει την επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα από τη Χάβρη και θα ψάξει το γκολ στην έδρα της. Τα καταφέρνει εξαιρετικά και μακριά από το γήπεδό της η Λυών, που σκοράρει εύκολα, αλλά έχει θέματα στην άμυνα. Αναμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, επιλογή μας είναι το Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Περνάμε και στην πρόταση από Β' Ολλανδίας και τον αγώνα OSS - Χέλμοντ Σπορ.

Πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Έμεν η OSS. Είχαν προηγηθεί δύο συνεχόμενες ήττες για τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, εκτός έδρας με 2-1 από τη Ντε Γκράαφτσαπ και εντός με 2-1 από τη Ντεν Μπος, ενώ η τελευταία της επικράτηση ήταν εκτός με 3-0, απέναντι στην Ουτρέχτη Β. Δύο νίκες και τρεις ήττες, ανάμεσα στις οποίες το 5-0 από τη Βίλεμ, είναι ο απολογισμός της στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις στο γήπεδό της. Έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία στα τέσσερα από τα πέντε αυτά παιχνίδια. Μόνο σε ένα η άμυνά της δεν δέχτηκε γκολ.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Χέλμοντ στο πρωτάθλημα, εντός έδρας με 3-1 επί της Άλκμααρ Β. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε νικήσει εκτός με 1-0 την Ουτρέχτη Β, ενώ ισόπαλα είχαν λήξει τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της, εκτός με 0-0 απέναντι στην Γκρόνιγκεν και εντός 1-1 με τη Φένλο. Στους έξι τελευταίους αγώνες μακριά από το γήπεδό της, έχει μια νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, με πιο πρόσφατη το 3-2 από την Τέλσταρ. Έχει σημειώσει πέντε τέρματα στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Στις τέσσερις από τις έξι τελευταίες δεν κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Με αναπτερωμένο το ηθικό οι δύο ομάδες, που προέρχονται από θετικά αποτελέσματα. Αναμένεται να προσεγγίσουν με επιθετική φιλοσοφία την αναμέτρηση, καθώς είναι αποτελεσματικές στην επίθεση. Περιμένουμε ότι το παιχνίδι θα έχει ρυθμό, με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Θα προτιμήσουμε το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!