Skip to main content

Betarades: Βήμα παραμονής στο 2.30 ο Παναιτωλικός - Περνάει στο 2.10 από το Craven Cottage η Τότεναμ

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι αγώνες στο ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου (16/03). Δράση υπάρχει και εντός συνόρων, με τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ, από όπου έρχονται δυνατά προγνωστικά που ξεχώρισε το Betarades.gr. Αξίζει το ποντάρισμα σε σημείο από το παιχνίδι Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός. Ενώ υπάρχει αξιόλογη επιλογή και από την Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Φούλαμ - Τότεναμ. Πάμε να δούμε πιο κάτω τις λεπτομέρειες.

Πάλεψε για το όνειρο της πρώτης συμμετοχής σε τελικό Κυπέλλου ο Παναιτωλικός, που αποκλείστηκε, όμως, μετά την ισοπαλία με 0-0 κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Στον πρώτο ημιτελικό, στην έδρα του, είχε ηττηθεί με 1-0, ενώ για το πρωτάθλημα έχασε στο Αγρίνιο με 3-1 από τον ΠΑΟΚ και με 2-1 από τον Ολυμπιακό, ενώ εκτός έδρας αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης και με το ίδιο σκορ με την Κηφισιά. Έχει δύο νίκες, με πιο πρόσφατη το 1-0 επί του Ατρομήτου και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία ματς στο γήπεδό του. Έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του. Μόνο σε ένα από αυτά κράτησε το μηδέν. 

Με σημαντική εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Πανσερραϊκός. Πρώτη νίκη μετά από εφτά αγώνες (0-3-4), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική είχε ηττηθεί στις Σέρρες με 2-0 από τον ΠΑΟΚ. Δύο νίκες και τρεις ήττες, με πιο πρόσφατη το 4-0 από τον ΟΦΗ, είναι ο απολογισμός του στα πέντε τελευταία παιχνίδια μακριά από το γήπεδό του, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Έχει πετύχει γκολ στα τρία εξ αυτών. Στους δύο πιο πρόσφατους αγώνες του εκτός έδρας έχει δεχτεί συνολικά εννιά τέρματα. 

Επικεντρώνεται πλέον στο πρωτάθλημα και στην προσπάθειά του να αποφύγει τον υποβιβασμό ο Παναιτωλικός, μετά τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο. "Καίγεται" για τη νίκη και θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, καθώς δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Σαφώς πιο άνετος ο Πανσερραϊκός, εμφανίζει αδυναμίες στην άμυνα. Θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.30.

Περνάμε στην επιλογή από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Φούλαμ - Τότεναμ.

Από εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τη Γουλβς για την Πρέμιερ Λιγκ προέρχεται η Φούλαμ και δεν συνέχισε το σερί της. Είχαν προηγηθεί δύο συνεχόμενες νίκες, εκτός έδρας με 2-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εντός με 3-0 επί της Μπράιτον. Μέτρια η παρουσία της στις αναμετρήσεις στο γήπεδό της, καθώς στις πέντε τελευταίες έχει δύο νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες, με πιο πρόσφατη το 2-1 από την Άστον Βίλα. Έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στα τρία από τα πέντε προαναφερθέντα ματς. Μόνο στο ένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της, όμως, κράτησε ανέπαφη την εστία της. 

Από την τρίτη νίκη της στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές προέρχεται η Τότεναμ, που συνέτριψε εκτός έδρας με 4-0 την Άστον Βίλα. Στο γήπεδό της είχε επικρατήσει με 2-1 επί της Μπράιτον και με 3-1 επί της Κρίσταλ Πάλας, ενώ είχε ηττηθεί με 2-1 από τη Γουλβς. Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 2-2 απέναντι στην Έβερτον και μια ήττα, είναι ο απολογισμός της στους πέντε τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της. Είναι άκρως αποτελεσματική στην επίθεση, έχοντας σημειώσει 12 τέρματα στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Στις τρεις εξ αυτών η άμυνά της δεν ανταποκρίθηκε και δέχτηκε γκολ. 

Η έλλειψη σταθερότητας στην αγωνιστική απόδοσή της διακρίνει τη Φούλαμ, που δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί στον απόλυτο βαθμό την έδρα της. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Τότεναμ, που σκοράρει με ευκολία, ενώ παραδοσιακά περνάει από το "Craven Cottage". Θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr.