Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Παίρνει το Superclasico η Ρίβερ Πλέιτ

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή από τη σημερινή πρόταση που έρχεται από το Superclasico Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς

Φωτιά το σημερινό κουπόνι της Κυριακής (20/03) με ντέρμπι σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, σπουδαία παιχνίδια σε Ισπανία και Αργεντινή, αλλά και δυνατές αναμετρήσεις στα πλέι οφ της Super League. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή από τη σημερινή πρόταση που έρχεται από το Superclasico Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς και το οποίο μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην betsson, ενώ επιλογή έχουμε και από τη Ligue 1 Γαλλίας. Πάμε να τα δούμε.

7η Αγωνιστική στο πρωτάθλημα Αργεντινής, με τη Ρίβερ Πλέιτ να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, καθώς επικράτησε με 4-0 της Χιμνάσια λα Πλάτα και έχει κερδίσει τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της. Κατάφερε μάλιστα να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τρία πιο πρόσφατα ματς και έρχεται με την καλύτερη ψυχολογία στο σημερινό σπουδαίο παιχνίδι.

Με το σπουδαίο διπλό στη Λα Πλάτα η Μπόκα ανέκτησε αυτοπεποίθηση στο καταλληλότερο χρονικό σημείο, ταξιδεύοντας για το μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν. Η γκρίνια για τον Μπατάλια έπαυσε προς στιγμήν, αλλά η εικόνα της δεν έχει συνέπεια. Είχε προηγηθεί η κάκιστη εντός έδρας εμφάνιση στην ήττα από την Ουρακάν (0-1) και γενικά το σύνολο δεν αποδίδει σύμφωνα με το ταλέντο του αρκετά συχνά. Με τη νίκη στη Λα Πλάτα ωστόσο πλασαρίστηκε εντός 4αδας playoffs στον Β' όμιλο. Οι γηπεδούχοι έχουν τη ψυχολογία με το μέρος τους, ρολάρουν επιθετικά και δικαιολογημένα προσφέρονται ως το φαβορί. Θα τους στηρίξουμε και θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 1.91.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Ρεμς - Λυών για 29η Αγωνιστική της Ligue 1. Σε καλό μομέντουμ η Ρεμς θα προσπαθήσει να δώσει σήμερα συνέχεια στο αήττητο σερί της. Επικράτησε με 1-0 της Ανζέ εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική και συμπλήρωσε τέσσερα ματς αήττητη. Βρίσκεται στη 12η θέση και θέλει να αξιοποιήσει σήμερα την έδρα της αλλά και την κόπωση της αντιπάλου της από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Από την πλευρά της η Λυών έρχεται από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς αναδείχθηκε μεσοβδόμαδα 1-1 με την Πόρτο και ενώ είχε προηγηθεί η νίκη του Ντραγκάο με 1-0. Έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία και αναζητά την επιστροφή στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα, καθώς στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, διασύρθηκε εντός έδρας με 4-2 από τη Ρεν. Δύο ομάδες που παίζουν ανοιχτά και δέχονται γκολ, ενώ στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο, που αποτελεί και τη σημερινή μας πρόταση. Goal/Goal σε απόδοση 1.90.