Skip to main content

Βενιζέλος: Στόχος η αναβάθμιση των εισοδημάτων

Κοντά στα στρατευμένα ελληνικά νιάτα βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, για να ανταλλάξει ευχές, με την ευκαιρία του εορτασμού του Πάσχα.
Κοντά στα στρατευμένα ελληνικά νιάτα βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, για να ανταλλάξει ευχές και να τσουγκρίσει το κόκκινο αυγό μαζί τους με την ευκαιρία της Λαμπρής. Ο κ. Βενιζέλος επισκέφθηκε την Α’ Ταξιαρχία Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών στη Ρεντίνα, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής Ταξίαρχος Ζαχαρίας Βερίγος και την 194η Μοίρα Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων στον Λαγκαδά.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας στέλνουν σήμερα Κυριακή του Πάσχα μήνυμα σταθερότητας, ασφάλειας, ελπίδας, αισιοδοξίας και προοπτικής προς ολόκληρο τον ελληνικό λαό, ο οποίος δικαιούται δικαιούται να είναι αισιόδοξος, δικαιούται να διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον, δήλωσε αμέσως μετά την επίσκεψή του στη Ρεντίνα.

Παράλληλα επανέλαβε ότι "περνάμε μια βαθιά κρίση, αλλά αυτή θα μας οδηγήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές, θα διασφαλίσει μακροπρόθεσμα μια πετυχημένη, ανταγωνιστική πορεία της χώρας και θα αναβαθμίσει τα εισοδήματα που τώρα δοκιμάζονται και πολλές φορές μειώνονται. Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν στις επισκέψεις τους ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος, ο Διοικητής του Β΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Θεόκλητος Ρουσάκης, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Γέωργιος Παπαδάκης και ο Διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Νακόπουλος.