Skip to main content

Βέλη ΝΔ Θεσσαλονίκης για Παπανδρέου - Μπουτάρη

Ο Γ. Παπανδρέου και οι εκλεκτοί του έχουν ήδη περάσει στις μαύρες σελίδες της ιστορίας σχολίασε η ΝΔ Θεσσαλονίκης με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην πόλη.

Ο κ. Γ. Παπανδρέου και οι εκλεκτοί  του έχουν ήδη περάσει στις μαύρες σελίδες της ιστορίας σχολίασε η διοικούσα επιτροπή της ΝΔ του νομού Θεσσαλονίκης με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην πόλη.

«Δεν μπορούμε παρά να θυμίσουμε ότι στην πρώτη του επίσκεψη ως πρωθυπουργός  στη Θεσσαλονίκη ο κ. Παπανδρέου είχε υποσχεθεί ότι θα μετακαλέσει σπουδαίους ξένους ειδικούς, προκειμένου να μελετήσουν την ανάπλαση της πόλης αλλά και τα πλεονεκτήματά της ώστε να βαδίσει με σιγουριά στο μέλλον . Λιγότερο από τρία χρόνια μετά, η Θεσσαλονίκη όχι μόνο δεν είδε πουθενά να μετακαλούνται ξένοι ειδικοί αλλά δυστυχώς έχασε και πολλούς δικούς της» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Χαρακτηρίζει «αδιάφορο τον εκλεκτό του κ. Γ. Παπανδρέου, δήμαρχο κ. Μπουτάρη», σημειώνοντας ότι παρακολουθεί αδιάφορος τη ζωή να χειροτερεύει, χωρίς ζωντάνια, κέφι και προοπτική.

«Ούτε ανάπλαση, ούτε μέλλον μας εξασφάλισε. Οι αλλοτινοί χειροκροτητές του κ. Γ. Παπανδρέου αναζητούνται  ματαίως και οι πολίτες δικαίως αναρωτιούνται προς τι η "τιμή" της παρουσίας τόσων επιφανών σοσιαλιστών. Τουλάχιστον ας τους θυμίσει κι ας τους ενημερώσει ότι συμπληρώσαμε 100 χρόνια ελεύθερης Ελληνικής πορείας, κι ας τους καλέσει να το θυμούνται πάντα» σημειώνεται στην ανακοίνωση.