Skip to main content

Bark in the Park: Γιορτή φιλοζωίας την Κυριακή στο Ελαιόρεμα

Μια εκδήλωση κατάλληλη για όσους ψάχνουν σκυλάκι αλλά και για όλους τους φιλόζωους - Πραγματοποιείται στις 11 Ιουνίου από τις 11.00 έως τις 20.00.

Η 1η γιορτή φιλοζωίας «Bark in the Park» είναι γεγονός! O Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη σε συνεργασία με το Doggo, την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για σκύλους, διοργανώνει μια εκδήλωση για τα αδεσποτάκια του Δήμου και φυσικά όλα τα κατοικίδια. Πότε; Την Κυριακή 11 Ιουνίου, από τις 11.00 έως τις 20.00 στο Ελαιόρεμα Πυλαίας.

Ο Δήμος καλεί το κοινό να έρθει για να δει τη φωτογραφική έκθεση «Τα αδεσποτάκια μας» του φωτογράφου G.Zondi. Πρωταγωνιστές θα είναι τα αδέσποτα του Δήμου αλλά και των φιλοζωικών οργανώσεων «Αγάπη» και «Αδέσποτος Πλανήτης».

«Αν ψάχνετε σκυλάκι, στη γιορτή θα σας παρουσιάσουμε το νέο μέλος της οικογένειας σας και θα το πάρετε σπίτι σας με ΔΩΡΟ την τροφή 6 μηνών, από τις εταιρείες ζωοτροφών Sam’s Field και Eukanuba! Κι αν πεινάσετε κάντε μια στάση στο λαχταριστό μπουφέ για σκύλους με λιχουδιές της Doca Hellas αλλά και της 1ης κουζίνας για τετραποδάκια, Pet Eat», αναφέρει στην πρόσκληση του ο δήμος. 

Τhe place to be της εκδήλωσης, το Dog Park, το οποίο θα φιλοξενήσει δραστηριότητες agility με την ομάδα 4dogs, καλλιστεία αδέσποτων σκύλων αλλά και θα μεταμορφωθεί σε παιχνιδότοπο για τα κατοικίδια σας, με περίφραξη για να τα αφήνετε ελεύθερα. Στόχος; Nα ξεφαντώσει ο δικός σας σκύλος παρέα με τους υπόλοιπους τετράποδους επισκέπτες! Επίσης, στο καταπράσινο Ελαιόρεμα θα βρείτε οργανωμένο παιδότοπο, για δημιουργική απασχόληση, φιλοζωικά παιχνίδια, storytelling και άλλες διασκεδαστικές δράσεις για το παιδί σας, από την μοναδική ομάδα του Κids Fun Factory! Περίπτερα από pet shop, grooming centers και ομάδες του χώρου θα σας προσφέρουν δωρεάν δείγματα, δώρα, συμβουλές και υπηρεσίες, για όλη την ημέρα!
Τέλος, μη χάσετε το Σαλονικιό τροβαδούρο του Folk & Roll, Joey, να κλείνει την εκδήλωση με μια δίωρη συναυλία! Mια ημέρα πραγματικά αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας…

H είσοδος είναι ελεύθερη!

Προσέλευση: Οδικώς από τον κεντρικό δρόμο που ενώνει την Πυλαία με το Πανόραμα, οδός Προφήτου Ηλία, ακολουθώντας τη σχετική σήμανση. Με λεωφορείο της γραμμής 11 ή 58 στις στάσεις Γέφυρα ή Παλαιό Τέρμα Πυλαίας, από τις οποίες το Ελαιόρεμα απέχει 5-7 λεπτά.