Skip to main content

Βαριά καμπάνα για Ναφτί

Το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί ο Μεχντί Ναφτί με τέσσερις αγωνιστικές λόγω του χτυπήματος στον Γιάννη Μανιάτη φαντάζει πολύ πιθανό, ενώ η παρουσία του Τυνήσιου μέσου στον Άρη είναι πάλι υπό κρίση.
Το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί ο Μεχντί Ναφτί με τέσσερις αγωνιστικές λόγω του χτυπήματος στον Γιάννη Μανιάτη φαντάζει πολύ πιθανό, ενώ η παρουσία του Τυνήσιου μέσου στον Άρη είναι πάλι υπό κρίση. Μπορεί ο τεχνικός του Άρη, Έκτορ Κούπερ, να έδωσε συγχωροχάρτι στον Μεχντί Ναφτί για τη συμπεριφορά που είχε τους τελευταίους μήνες στον μακεδονικό σύλλογο και να τον επανέφερε στην ενδεκάδα, αλλά ο έμπειρος μέσος δεν τον δικαίωσε, καθώς στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο προέβη σε ακόμη μια απερισκεψία.

Συγκεκριμένα,  χτύπησε εκτός φάσης τον Γιάννη Μανιάτη, προκαλώντας του πληγή, η οποία χρειάστηκε τέσσερα ράμματα για να κλείσει.

Πλέον, ο Τυνήσιος κινδυνεύει με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών, αφού εκείνη τη στιγμή φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, κάτι που επιβαρύνει τη θέση του, ενώ και το μέλλον του στον μακεδονικό σύλλογο είναι εκ νέου αβέβαιο.