Skip to main content

Αξιοσημείωτη προσέλευση στην εκδήλωση Διαμαντοπούλου-Φλωρίδη-Ραγκούση

Κατάμεστη η αίθουσα στην εκδήλωση που διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη οι τρεις πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ για την αναγέννηση του προοδευτικού κέντρου.

Θετική ανταπόκριση είχε η εκδήλωση «Ώρα αποφάσεων για το νέο ενωμένο μεγάλο προοδευτικό κίνημα» που διοργάνωσαν στην κατάμεστη αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης της ΔΕΘ οι πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, Γιώργος Φλωρίδης και Γιάννης Ραγκούσης.

Οι τρεις υπουργοί που έχουν πάρει την πρωτοβουλία για την ίδρυση αυτού του νέου πολιτικού φορέα, που κινείται ιδεολογικά στον χώρο του προοδευτικού κέντρου, επισημαίνουν ότι στόχος τους είναι να επενεργήσουν ως καταλύτες ώστε να ευοδωθεί η συζήτηση για την αναγέννηση της μεγάλης ενιαίας προοδευτικής παράταξης

Παρόντες στη σημερινή εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, η πρώην βουλευτίνα επίσης του Ποταμιού Χριστίνα Ταχιάου, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Θεσσαλονίκης Θανάσης Παππάς. Σπύρος Πέγκας και Νίκος Φωτίου, καθώς και o πρώην αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας.