Skip to main content

Αύριο το συνέδριο για την Αγορά Ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Την έναρξη του Συνεδρίου θα κηρύξει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος - Όλο το πρόγραμμα

Το Ενεργειακό Βήμα Νοτιοανατολικής Ευρώπης και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος διοργανώνουν Συνέδριο με τίτλο «Η Αγορά Ενέργειας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη - Δίκτυα & Μεταφορά // Διανομή & Προμήθεια Φυσικού Αερίου // CNG - Συμπιεσμένο Φυσικό Αέριο» στο πλαίσιο των δράσεων του Ενεργειακού Βήματος Νοτιοανατολικής Ευρώπης για το 2017. Χορηγός επικοινωνίας είναι η Voria.gr.

Την έναρξη του Συνεδρίου θα κηρύξει ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος, αύριο Τρίτη 28 Μαρτίου και ώρα 14:00 στην αίθουσα του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους, φορείς και επιχειρήσεις της αγοράς Ενέργειας και συγκεκριμένα του Φυσικού Αερίου. Οι φορείς και οι επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν τις δραστηριότητές τους σε θέματα δικτύων και μεταφορών, στην διανομή και την προμήθεια του φυσικού αερίου αλλά και στις νέες τεχνολογίες όσον αφορά το CNG.

Ο Πρόεδρος του Ενεργειακού Βήματος Νοτιοανατολικής Ευρώπης, κ. Θωμάς Μπακούρας, αναφερόμενος στην εκδήλωση, δήλωσε ότι σε αυτά τα χρόνια το Ενεργειακό Βήμα έχει διοργανώσει διάφορα συνέδρια – ημερίδες με σκοπό την ενημέρωση της αγοράς σε ενεργειακά ζητήματα. Στα προηγούμενα συνέδρια δόθηκε έμφαση σε νομικά και οικονομικά θέματα της αγοράς ενέργειας. Στο συνέδριο αυτό θα παρουσιαστούν πέρα των οικονομικών και νομικών θεμάτων, διάφορα τεχνικά ζητήματα, τα οποία μπορούν να αναπτύξουν περαιτέρω την διείσδυση του Φυσικού Αερίου.