Skip to main content

Αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Βορίδης για θέματα ασφάλειας του πολίτη

Εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης για την ασφάλεια των κατοίκων των σύγχρονων αστικών κέντρων.

Μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της, με θέμα «Ασφάλεια του πολίτη στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον», διοργανώνει αύριο το απόγευμα η ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης, με κεντρικό ομιλητή τον Μάκη Βορίδη.

Η νομαρχιακή οργάνωση της ΝΔ, με πρόεδρο την Πηνελόπη Ράλλη, οργάνωσε εδώ και καιρό τη συγκεκριμένη εκδήλωση, που θα γίνει στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, στις 18.00', λίγες μέρες μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και σε μια περίοδο, που στη ΝΔ Θεσσαλονίκης βλέπουν έξαρση της εγκληματικότητας στα αστικά κέντρα συνολικά.

Ο κ. Βορίδης θα είναι κεντρικός ομιλητής με την παλιά του αρμοδιότητα ως υπεύθυνου της ΝΔ για ζητήματα δημόσιας τάξης και ασφάλειας, καθώς με τις αλλαγές τομεαρχών ανέλαβε την ευθύνη για τα ζητήματα του υπουργείου Εσωτερικών.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι επίσης ο δημοτικός σύμβουλος, Εφραίμ Κυριζίδης, ο οποίος θα παραθέσει στοιχεία για το ρόλο και τη λειτουργία της αστυνομίας και της δημοτικής αστυνομίας στα σύγχρονα ευρωπαϊκά αστικά κέντρα (και προφανώς θα κάνει αντιπαραβολή με τη Θεσσαλονίκη...), αλλά και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκος Βαλεργάκης, που θα καταθέσει τη νομική εμπειρία για τα θέματα ασφάλειας των κατοίκων των αστικών κέντρων.

Το παράδοξο είναι ότι ενώ η ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα ήθελε και ένστολους να τοποθετηθούν στη συγκεκριμένη εκδήλωση και μάλιστα κατέθεσε σχετικό αίτημα στην Ελληνική Αστυνομία, δεν ορίστηκε εκπρόσωπος...