Skip to main content

Αύριο η συνάντηση Μητσοτάκη με φορείς της Βορείου Ελλάδος

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιεί αυτές τις συναντήσεις ενόψει της επίσκεψής του στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας θα συναντηθεί αύριο, Τετάρτη, στις 11 το πρωί, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως έγραψε ήδη η Voria.gr, ο πρόεδρος της ΝΔ πραγματοποιεί αυτές τις συναντήσεις ενόψει της επίσκεψής του στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας, του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, του Ιατρικού Συλλόγου και του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 18:00, με το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ).