Skip to main content

Αβραμόπουλος: Τελευταία φορά ασχολούμαι με το παιχνίδι ανακοινώσεων

Το αιχμηρό σχόλιο του δημοτικού συμβούλου για τη νέα ανακοίνωση της διοίκησης Μπουτάρη - Εκτοξεύονται χυδαιότητες, τόνισε.

Νέο γύρο αντιδράσεων πυροδότησε η νέα ανακοίνωση της διοίκησης Μπουτάρη που αναφέρεται στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας όπου δεν υπερψηφίστηκε η πρόταση για τα 52α Δημήτρια και εκτοξεύει βέλη κατά των μελών της Πρωτοβουλίας και αντιπολίτευσης (δείτε εδώ)

Μετά από την απάντηση του επικεφαλής των Εντάξει, Σταύρου Καλαφάτη, το αιχμηρό του σχόλιο ανήρτησε στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Πρωτοβουλίας, Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος αναρωτήθηκε αν έχει «πάτο αυτό το πηγάδι» και δεσμεύτηκε ότι είναι η τελευταία φορά που ασχολείται με το, όπως το χαρακτήρισε, «άθλιο παιχνίδι συνεχών ανακοινώσεων που προσβάλουν τον δήμο Θεσσαλονίκης και τους θεσμούς».

«Το κάνω διότι, για ακόμη μία φορά, μέσω νεότερης «Ανακοίνωσης της Διοίκησης (;)» εκτοξεύονται χυδαιότητες που επιχειρούν να προσβάλουν και εμένα προσωπικά. Κάποιοι θεωρούν ότι, χρησιμοποιώντας τον θεσμό του Δήμου Θεσσαλονίκης, μπορούν να συντάσσουν και να δημοσιεύουν κείμενα τόσο ευτελούς επιπέδου με αισχρά υπονοούμενα. Είναι νοσηρό αυτό που συμβαίνει. Είναι αντιθεσμικό».

Ο ίδιος μάλιστα εξέφρασε την απορία του αναφορικά με το «ποιοι είναι αυτοί πού ταυτίζουν την πόλη με τον εαυτό τους και από πού αντλούν αυτό το δικαίωμα» αλλά και γιατί «δεν αναλαμβάνει ο Γιάννης Μπουτάρης να βάλει ένα τέλος σε αυτήν την αθλιότητα». 

«Η πόλη και ο δήμος ως οργανισμός έχουν πολλά και σοβαρά προβλήματα που παραμένουν άλυτα. Ασ ασχοληθούμε επιτέλους με αυτά!»