Skip to main content

Αβραμόπουλος: Μικρό πλήγμα για τη διοίκηση Μπουτάρη η κακοκαιρία

Την εκτίμηση ότι μπορεί να αντιστραφεί το κλίμα που δημιουργήθηκε, διατύπωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης.

Την εκτίμηση ότι μπορεί να αντιστραφεί το κλίμα που δημιουργήθηκε για τη διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη, μετά τα προβλήματα στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, διατύπωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο κ. Αβραμόπουλος υποστήριξε πως η υπόθεση της χιονόπτωσης «ήταν το τέλειο λάθος».

«Υπήρξε προετοιμασία στον δήμο και είχαμε προμηθευτεί τα πάντα, όμως το φαινόμενο ήταν έντονο, ενώ υπήρξαν αστοχίες και ατέλειες. Ελπίζω και εύχομαι να μην ξανασυμβεί» υπογράμμισε.

«Ήταν ένα μικρό πλήγμα για τη διοίκηση. Όμως όταν λες αλήθεια στον κόσμο, ότι καταβάλαμε μια προσπάθεια που δεν πέτυχε, τότε έχεις και τη δυνατότητα να απαλύνεις αυτό που συνέβη. Εφόσον, βέβαια, κάνεις πράγματα που θα δείξουν ότι ασχολείσαι με την καθημερινότητα του πολίτη» συμπλήρωσε ο κ. Αβραμόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι προς τιμήν του δημάρχου ότι ανέλαβε όλη την ευθύνη για τη διαχείριση της κακοκαιρίας, ενώ από τον έλεγχο που διενεργείται θα αναζητηθούν οι υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμο.