Skip to main content

Αβραμόπουλος: Δεν είμαι αντάρτης, είμαι ο συνιδρυτής της Πρωτοβουλίας

Να σταματήσουν αυτοί οι ανόητοι χαρακτηρισμοί για το πρόσωπό μου, που το συνοδεύουν ως αντάρτης, ζήτησε ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

Την ενόχλησή του για τον χαρακτηρισμό «αντάρτης» ο οποίος του αποδίδεται, εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος.
Μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι αντάρτης αλλά ο συνιδρυτής της Πρωτοβουλίας».

«Έχω παραμείνει σταθερός και δεν έχω κάνει καμία δημόσια εμφάνιση το τελευταίο διάστημα για να απαντήσω σε αιτιάσεις, κρίσεις και χαρακτηρισμούς. Να σταματήσουν αυτοί οι ανόητοι χαρακτηρισμοί για το πρόσωπό μου, που το συνοδεύουν ως αντάρτης. Δεν τιμούν αυτούς που τροφοδοτούν τα μέσα ενημέρωσης με αυτές τις λέξεις. Δεν τιμούν να μιλούν για τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο με αυτόν τον τρόπο. Είναι ο συνιδρυτής της Πρωτοβουλίας, είναι δημοτικός σύμβουλος του δήμου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμόπουλος.  

Κατά την τοποθέτησή του, ο κ. Αβραμόπουλος, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη αντιπαράθεσή του με την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα, με αφορμή την αναφορά του δημάρχου ότι πρόδωσαν την Πρωτοβουλία Κουράκης – Αβραμόπουλος.

Ο δημοτικός σύμβουλος ζήτησε συγγνώμη από την πρόεδρο του Σώματος, εάν θεώρησε η ίδια ότι την αδίκησε με τον χαρακτηρισμό «αναιδής». Ξεκαθάρισε ότι το σχόλιό του δεν ήταν σεξιστικό.

Απαντώντας στη συνέχεια η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δέχθηκε τη συγγνώμη, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι ο κ. Αβραμόπουλος είχε κάνει λόγο και για συμπεριφορά σε ποινικούς. «Εδώ και 26 χρόνια ασκώ το επάγγελμα και ούτε στους ποινικούς δεν φέρομαι έτσι», σημείωσε.