Skip to main content

Αυλαία για τον Αστερόκοσμο στη ΔΕΘ στις 10 Δεκεμβρίου-Τι περιλαμβάνει

Ο φετινός «Αστερόκοσμος», υπό τη διοργάνωση του Magic Park, θα επεκτείνεται στα περίπτερα 13, 14 και 15 και θα διαρκέσει έως τις 8 Ιανουαρίου του 2017

Βάζει τα χριστουγεννιάτικά της η ΔΕΘ – Helexpo και ετοιμάζεται να υποδεχθεί και φέτος τον «Αστερόκοσμο» στις 10 Δεκεμβρίου, καλώντας μικρούς και μεγάλους να τον εξερευνήσουν. Ο φετινός «Αστερόκοσμος», υπό τη διοργάνωση του Magic Park, θα επεκτείνεται στα περίπτερα 13, 14 και 15 και θα διαρκέσει έως τις 8 Ιανουαρίου του 2017.

Με φόντο τα άπειρα και πολύχρωμα λαμπιόνια και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, ο Αστερόκοσμος περιμένει τον κόσμο για απεριόριστες βόλτες στα 17 παιχνίδια Luna Park και στα δύο μεγάλα παγοδρόμια, τα οποία θα βρίσκονται σε εσωτερικό χώρο.


Τις εντυπώσεις αναμένεται να κλέψουν και φέτος οι παραστάσεις - τσίρκο με εναέρια ακροβατικά, ζογκλερικά, ισορροπητικό τροχό, χούλα χουπ και ξυλοπόδαρα από καλλιτέχνες. Ο «Αστερόκοσμος» θα υποδεχθεί στις παραστάσεις του την παγωμένη πριγκίπισσα, το Βασίλειο του Χρόνου, τη νεράιδα Νιφάδα.

Στο Χωριό των Σκανδαλιάρικων Ξωτικών θα υπάρχουν τα τέσσερα διαδραστικά ξωτικόσπιτα και τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις «Ξωτικών Έργα». Στην κουζίνα των ξωτικών, τα παιδιά, υπό την καθοδήγηση τους, θα φτιάχνουν όλων των ειδών τα καλούδια. Στο σπίτι του Αγίου Βασίλη, οι μικροί επισκέπτες του Αστερόκοσμου θα συναντήσουν τον πολυαγαπημένο Άγιο, να κάθεται στην πολυθρόνα του, μπροστά από το τζάκι.



Οι μικροί φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν και να περάσουν ευχάριστες ώρες στα διαδραστικά εργαστήρια καθώς και να παρακολουθήσουν παιδικές παραστάσεις του Καραγκιόζη.

Το εισιτήριο και φέτος θα κοστίζει 7 ευρώ και περιλαμβάνει επίσκεψη σε όλο το θεματικό πάρκο και απεριόριστη συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια, δράσεις και θεάματα καθώς και δωρεάν πάρκινγκ.   

Οι λάτρεις των παραμυθιών θα έχουν παράλληλα τη δυνατότητα να επισκεφθούν και το θεματικό πάρκο «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά». Οι επισκέπτες θα μπορούν να «επιβιβαστούν» στο «Εξπρές των Ονείρων», με συνεπιβάτες τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Πουπού την αλεπού, την Καιτούλα την κοκέτα την κοτούλα, θα αψηφήσουν τις ραδιουργίες της Δόνας Τερηδόνας, τις απειλές της μάγισσας Φρικαντέλας και τις παγίδες που στήνει, σε κάθε τους βήμα, ο Ρούνι Ρούνι το ύπουλο κακό γουρούνι.