Skip to main content

AVIS: Προσφέρει 120 αυτοκίνητα με έκπτωση 10% στη Θεσσαλονίκη

Θα εκθέσει 120 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μικρού, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα της Κυριακής, στην Open Day

Πάνω από 120 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μικρού, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού βγάζει προς πώληση την Κυριακή 7 Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη, η Avis, η οποία για μία ακόμη χρονια πραγματοποιεί τη δική της Open Day.  

Η γνωστή εταιρεία ενοικίασης και χρηματοδοτικής μίσθωσης αυτοκινήτων θα εκθέσει τα συγκεκριμένα οχήματα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα της Κυριακής, στον υπαίθριο χώρο των εγκαταστάσεων της, στο 18ο χλμ. του δρόμου από τη Θεσσαλονίκη προς την Περαία. Όπως διευκρινίζουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας πρόκειται για αυτοκίνητα τα οποία βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς αφενός είναι καλοσυντηρημένα και αφετέρου στο σύνολο τους προέρχονται από χρήση μέσω leasing, κάτι που σημαίνει ότι στο διάστημα που κυκλοφορούν δεν τα χρησιμοποιούν πολλοί οδηγοί. Άλλωστε όλα συνοδεύονται από πλήρες ιστορικό συντήρησης, μέσω του οποίοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν λεπτομερώς.

Ειδικά για την Open Day της Θεσσαλονίκης την προσεχή Κυριακή η Avis προσφέρει ειδικό πακέτο προνομίων, σε όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν. Πρόκειται συγκεκριμένα για έκπτωση 10% επί της  τιμής, δωρεάν ασφάλιση αυτοκινήτου για τους πρώτους έξι μήνες, δωρεάν οδική βοήθεια για τους πρώτους έξι μήνες, καθώς και εξάμηνη εγγύηση καλής λειτουργίας του οχήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Avis στο τηλέφωνο 2310 475888 (επιλογή 4).