Skip to main content

Αυγενάκης: Μιλούν για επενδύσεις και μετά τις στέλνουν στα τσακίδια

Το στέλεχος της ΝΔ δήλωσε πως η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει συγκεκριμένο σχέδιο για να πετύχει την επανεκκίνηση της οικονομίας προσελκύωντας επενδύσεις

Πυρά εναντίον της κυβέρνησης αναφορικά με τη νέα προσφυγή της «Ελληνικός Χρυσός» και τις καθυστερήσεις στο Ελληνικό εξαπέλυσε με δήλωσή του, ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Χαρακτηριστικά, ο γραμματέας της ΠΕ της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του δεν έχουν συγκεκριμένο σχέδιο ώστε να πετύχουν την επανεκκίνηση της οικονομίας, την προσέλκυση επενδύσεων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Χαρακτηριστικά, η δήλωση του στελέχος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

«Μιλούν για ανάπτυξη και επενδύσεις και μετά τις στέλνουν στα “τσακίδια”.

Πιο πρόσφατα και πιο θλιβερά παραδείγματα, αυτό της “Ελληνικός Χρυσός” στις Σκουριές όπου προσφεύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του Υπ. Περιβάλλοντος Γιώργου Σταθάκη και αυτό του Ελληνικού που γίνεται λόγος για ανατροπές και ανακολουθίες, καθώς και πρακτική συνεχούς έγερσης εμποδίων που διαρρηγνύουν το αναγκαίο κλίμα εμπιστοσύνης.

Δυστυχώς, η ανικανότητα και η αδυναμία τους να κατανοήσουν πως παράγεται ο εθνικός πλούτος, προκαλεί τεράστια ζημιά στη Χώρα.

Στις μέρες μας οι επενδύσεις κρίνονται όχι από το πόσο συμβάλλουν στην ανάπτυξη, το πόσες θέσεις εργασίας δημιουργούν, αλλά πόσο αρεστές είναι στον Υπουργό.

Η επανεκκίνηση της οικονομίας, η προσέλκυση επενδύσεων, η δημιουργία θέσεων εργασίας δεν είναι έννοιες αόριστες. Είναι έννοιες συγκεκριμένες και για να επιτύχουν χρειάζονται, συγκεκριμένο σχέδιο και αποφασιστικότητα που ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του δε διαθέτουν».