Skip to main content

Αυγενάκης: Με εκλογική νίκη ΝΔ η χώρα θα επανέλθει στην κανονικότητα

Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε εκλογική ετοιμότητα, τόσο σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης, όσο και σε επίπεδο κομματικών οργανώσεων, τόνισε.

Η χώρα θα επανέλθει στην κανονικότητα με τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές, τόνισε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε απόψε στην Πάτρα, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης.

Παράλληλα, διατύπωσε τη εκτίμηση ότι "σύντομα θα έχουμε εκλογές", προσθέτοντας ότι "η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε εκλογική ετοιμότητα, τόσο σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης, όσο και σε επίπεδο κομματικών οργανώσεων".

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφερόμενος στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που φέρνουν στην πρώτη θέση την ΝΔ, είπε ότι "αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά, τη συνέπεια και την πίστη ότι η Ελλάδα πρέπει να ξαναβρεί τον δρόμο της" τονίζοντας ταυτόχρονα ότι "ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε ζωηρή περπατησιά στο κόμμα και την κοινωνία".
 
Επίσης, ο Λευτέρης Αυγενάκης σημείωσε ότι "ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί στην πράξη την ανανέωση στο κομματικό οργανόγραμμα, αλλά και στα ψηφοδέλτια", προσθέτοντας, ότι "οποιοδήποτε στέλεχος επιθυμεί, μπορεί να δηλώσει το ενδιαφέρον του στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΝΔ". Ήδη, σύμφωνα με τον Λευτέρη Αυγενάκη, έχουν υποβάλει αίτηση περίπου 2.500 στελέχη και έχουν αξιολογηθεί πάνω από 600 βιογραφικά.
 
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο "για ανικανότητα και επικινδυνότητα", ενώ όσον αφορά στο θέμα των κυβερνητικών χειρισμών πάνω στο ζήτημα της αξιολόγησης, είπε ότι "είναι αδιόρθωτοι". Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, "τα κυβερνητικά στελέχη παλεύουν για να διατηρηθούν στις καρέκλες της εξουσίας".