Skip to main content

AVENUE - Modern Cuisine: Η νέα άφιξη που αλλάζει τον χάρτη της διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη

Μία δυναμική επιστροφή στον χώρο της διασκέδασης και της γαστρονομίας στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης

Η νέα πολλά υποσχόμενη άφιξη στον χώρο της γαστρονομίας και της διασκέδασης, που ακούει στο όνομα Avenue – Modern Cuisine, στη Νέα Παραλία, αποτελεί την καλύτερη πρόταση για ένα γευστικό, μεσογειακό, ταξίδι, αλλά και μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης ιδιότυπων cocktails αλλά και επιλογών από μία πλούσια κάρτα κρασιών.

Το ιστορικό Restaurant - Bar της Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε ως Thessaloniki Palace, λειτούργησε αργότερα ως Interni και πιο πρόσφατα ως Maison Crystal, επαναπροσδιορίστηκε και πλέον ως Avenue, ανανεωμένο εκ βάθρων, διαθέτοντας μια νέα μίνιμαλ αύρα καλωσορίζει τους επισκέπτες του που αναζητούν μια διαφορετική εμπειρία διασκέδασης. Ήδη, μέσα στον βραχύ χρόνο ζωής του, καθώς άνοιξε τις πύλες του στις 18 Μαρτίου, έχει γίνει πόλος έλξης για τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνον.

Ένας ξεχωριστός χώρος, διαμορφωμένος, εσωτερικά, με σύγχρονο design, υψηλή αισθητική, και ανυπέρβλητη θέα στον Θερμαϊκό περιμένει όλους όσους θέλουν να απολαύσουν κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας με καφέ, brunch, ποτό αλλά και φαγητό.

Η ανοιχτή 360ο κουζίνα δίνει τη δυνατότητα στους θαμώνες του Avenue να απολαύσουν την προετοιμασία του φαγητού, ενώ στην άλλη άκρη, οι μπάρμαν στο ανοιχτό bar προετοιμάζουν εξαιρετικά ποτά και cocktails που ανταποκρίνονται και στις πιο δύσκολες επιλογές.

Στον εξωτερικό χώρο 2,3 στρεμμάτων έχει διαμορφωθεί ένας ονειρεμένος κήπος με δύο τεράστια μπαρ, σαλόνια και τζάκια που εξυπηρετούν για καφέ, φαγητό και ποτό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τη δική τους ξεχωριστή πινελιά προσθέτουν οι μουσικές εκδηλώσεις καθώς προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης, με resident και guest DJ's. Τα live events σε συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας αποτελούν έναν ακόμη λόγο για να γίνει το Avenue ο νέος συχνός προορισμός σας.

Αναμφίβολα, η νέα εποχή του Avenue -  Modern Cuisine, ξεκίνησε και μας προσκαλεί για να δημιουργήσουμε μαζί εμπειρίες και αναμνήσεις στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου... γιατί ο δρόμος (αυτός) έχει τη δική του ιστορία!

Ένα μικρό tip για τους επισκέπτες του Avenue- Modern Cuisine, η είσοδος σε αυτό γίνεται τόσο από τη Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, όσο και από την παραλία, όπου η πρόσβαση είναι απρόσκοπτη.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 6
Τηλέφωνο: 231 084 1921
Εmail: info@avenuerestaurant.gr

Facebook

Instagram