Skip to main content

Αύξηση επισκεπτών στη «Θράκη 2010»

Αυξημένη ήταν η επισκεψιμότητα της Έκθεσης «Θράκη 2010», την οποία διοργάνωσε η ΔΕΘ ΑΕ, καθώς 8.200 άτομα πέρασαν τις πύλες της, έναντι 7.500 την περσινή διοργάνωση.
Αυξημένη ήταν η επισκεψιμότητα της 19ης Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης «Θράκη 2010», την οποίαδιοργάνωσε η ΔΕΘ ΑΕ από τις 27 έως τις 30 Μαΐου στο Διεθνές ΕκθεσιακόΚέντρο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (ΔΕΚΑΜΑΘ), στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Συγκεκριμένα, την εν λόγω έκθεση επισκέφθηκαν 8.200 άτομα, έναντι των 7.500 επισκεπτών που πέρασαν τις πύλες της περσινής διοργάνωσης.

Παράλληλα, αυξημένη ήταν και η συμμετοχή των εκθετών, που ανήλθαν σε 100 έναντι των 95 της περσινής, αλλά και στον αυξημένο εκθεσιακό χώρο που κατέλαβαν στο ΔΕΚΑΜΑΘ. «Οι επιχειρήσεις αναγνώρισαν στην «Θράκη» τις δυνατότητες ενός αποτελεσματικού εργαλείου προβολής και προώθησης των προϊόντων τους, αλλά και ενός εφαλτηρίου για τη διερεύνηση πεδίων συνεργασίας, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη διοργάνωση, σε μια περίοδο ιδιαίτερα συγκρατημένη από πλευράς δαπανών», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΕΘ Α.Ε.

Τη φετινή διοργάνωση επισκέφτηκε και ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, γεγονός που αντανακλά την αυξανόμενη βαρύτητα που δίνει στην περιφερειακή σκηνή της χώρας.

Επιτυχημένες θεωρούνται και οι παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης, τόσο από πλευράς περιεχομένου όσο και από την προσέλευση του κόσμου.

Με την ολοκλήρωση της 19ης Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης «Θράκη 2010» απονεμήθηκαν ισότιμα βραβεία στις συμμετοχές των Γυναικείων Παραγωγικών Συλλόγων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, του Ινστιτούτου Πολιτιστικής & Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας και της «Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης». Επίσης, ισότιμους επαίνους έλαβαν ο Παρατηρητής της Θράκης, τα Σωματεία Αρτοποιών Έβρου-Ροδόπης-Ξάνθης και η Τράπεζα Πειραιώς. Ειδικά βραβεία διοργανωτή απονεμήθηκαν στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας-Γραφείο Υποστήριξης Προϊόντων, στην Ουζούν Τech και στη Σωληνουργεία Κομοτηνής.