Skip to main content

Αυτός είναι ο παιδόφιλος παιδίατρος που κυκλοφορεί ελεύθερος

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 47χρονου παιδίατρου που είχε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, η οποία επικυρώθηκε με αντίστοιχη διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Ιωαννίνων, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 47χρονου παιδίατρου που είχε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας.
 
Όπως μεταδίδει το protothema.gr, μπορεί η Εισαγγελία να έλαβε το μέτρο της δημοσιοποίησης των φωτογραφιών του 47χρονου Βούλγαρου για να ενημερωθούν οι οικογένειες στα Ιωάννια, εκτός όμως από πιθανή αποκάλυψη νέων πτυχών της υπόθεσης και της δημόσιας διαπόμπευσης του παιδιάτρου, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι ο Zahariev κυκλοφορεί ελεύθερος...
 
Ο παιδίατρος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία είναι ο ZAHARIEV (επώνυμο) ZVETLOZAR (όνομα) του Gueorguiev και της Jorgania, που γεννήθηκε στις 10.10.1967 στη Βουλγαρία και συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα στο ιατρείο του, όπου βρέθηκε οπτικό υλικό μεγέθους δέκα terabyte στο οποίο φαίνονται μωρά παιδιά να υφίστανται σεξουαλική κακοποίηση ακόμη και από ζώα!
 
«Είναι η πιο σκληρή υπόθεση που έχω συναντήσει στην καριέρα μου», είπε ο διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης. Ο κ. Σφακιανάκης χαρακτήρισε τον παιδόφιλο παιδίατρο αρρωστημένο μυαλό. «Όταν βλέπεις 6 μηνών βρέφος να κακοποιείται από ζώο...», ήταν η συγκλονιστική φράση του κ. Σφακιανάκη για την αδιανόητη δράση του παιδίατρου-κτήνους...
 
Η χρονικής διάρκειας 15 ημερών δημοσιοποίηση αποσκοπεί, σύμφωνα με την διάταξη του εισαγγελέα Εφετών, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και κυρίως των ανηλίκων και ζητούνται πληροφορίες στον αριθμό κλήσης 11012 και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και ccu@cybercrimeunit.gov.gr της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Προκαλεί, ωστόσο, ερωτήματα για το σκεπτικό με το οποίο αφέθηκε χθες ελεύθερος ο 47χρονος Βούλγαρος, παρ’ ότι διώκεται για κακουργηματικής μορφής πορνογραφία ανηλίκων.