Skip to main content

Αυτοπυροβολήθηκε με 45άρι πιστόλι μέσα σε θεραπευτήριο της Λάρισας

Τέλος στη ζωή του έβαλε τη νύχτα με δραματικό τρόπο ένας 64χρονος άνδρας ο οποίος νοσηλευόταν στο «Απολλώνειο Θεραπευτήριο», στο 6ο χλμ. του δρόμου Λάρισας - Τυρνάβου.
Τέλος στη ζωή του έβαλε τη νύχτα με δραματικό τρόπο ένας 64χρονος άνδρας ο οποίος νοσηλευόταν στο «Απολλώνειο Θεραπευτήριο», στο 6ο χλμ. του δρόμου Λάρισας - Τυρνάβου. Ο 64χρονος αυτοπυροβολήθηκε στη δεξιά κροταφική χώρα με ένα 45άρι πιστόλι με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, εξέπνευσε στις 5.30 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο  άτυχος άνδρας είχε υποστεί αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο το 2008 και έκτοτε νοσηλευόταν στο θεραπευτήριο.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το πώς περιήλθε στην κατοχή του το συγκεκριμένο πιστόλι με το οποίο έθεσε τέλος στη ζωή του, αλλά και το πώς κατάφερε να μην γίνει αντιληπτό από το προσωπικό του ιδρύματος. Από τις πρώτες ενδείξεις η αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί το Α.Τ. Τυρνάβου.