Skip to main content

Αυτοδιοικητικό χαρακτήρα δίνει στις εκλογές ο Μπόλαρης

Διαφορετική στάση από την κυβερνητική γραμμή φαίνεται να τηρεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, μία μέρα μετά το δραματικό δίλημμα Παπανδρέου.
Διαφορετική στάση από την κυβερνητική γραμμή φαίνεται να τηρεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης. «Προσπαθώ να ξεφύγω από το δίλημμα «μνημόνιο-αντιμνημόνιο» και να δώσω έμφαση στον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών», φέρεται να δήλωσε ο κ.Μπόλαρης στον πρωθυπουργό.

Η παραπάνω δήλωση έγινε κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο εκλογικό κέντρο του κ. Μπόλαρη επί της οδού Μητροπόλεως και μόλις μία μέρα μετά το δραματικό δίλημμα αλλαγής ή χρεοκοπίας που έθεσε ο κ. Παπανδρέου στη διακαναλική συνέντευξη.

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε και με τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και ενημερώθηκε για τα ζητήματα που προκύπτουν στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε τα γραφείατης παράταξης του κ. Μπόλαρη μετά την επίσημη δοξολογία στον ιερό ναότου Αγίου Δημητρίου, όπου έτυχε θερμής υποδοχής αποδοχής από φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ.  Στη συνέχεια γευμάτισε σε γνωστό εστιατόριο της οδού Προξένου Κορομηλά με τους υποψήφιους, καθώς και με υπουργούς και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.