Skip to main content

Αύριο ξεκινά το έργο της η Εξεταστική Επιτροπή για τα Ομόλογα

Αύριο το μεσημέρι ξεκινά τις εργασίες της η Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση της υποθέσης των ομολόγων, με προγραμματισμό του έργου της και διαδικαστικά θέματα στην ημερήσια διάταξη της πρώτης συ
Αύριο το μεσημέρι ξεκινά τις εργασίες της η Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση της υπόθεσης των ομολόγων, με προγραμματισμό του έργου της και διαδικαστικά θέματα στην ημερήσια διάταξη της πρώτης συνεδρίασης. Το πόρισμα της Επιτροπής θα πρέπει να υποβληθεί στις 4 Οκτωβρίου.

Στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Ομόλογα συμμετέχουν:

Από το ΠΑΣΟΚ οι βουλευτές: Αριάδνη Αγάτσα, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, Αθανάσιος Οικονόμου, Έλενα Παναρίτη, Ευάγγελος Παπαχρήστος, Χρήστος Πρωτόπαπας, Κωνσταντίνος Ρόβλιας, Μιχάλης Τιμοσίδης, Ελένη Τσαούση και Χάιδος Χρήστος.

Από τη ΝΔ συμμετέχουν οι βουλευτές: Κωνσταντίνος Κόλλιας, Νικόλαος Νικολόπουλος, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, Προκόπης Παυλόπουλος και Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα.

Από το ΚΚΕ συμμετέχει η Βέρα Νικολαΐδου, από τον ΛΑΟΣ ο Ηλίας Πολατίδης και από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Μουλόπουλος. Από τους ανεξάρτητους βουλευτές συμμετέχει ο Νίκος Τσούκαλης.