Skip to main content

Αύριο η συζήτηση για ασφαλιστικό- εργασιακό

Μικρή παράταση παίρνει η συζήτηση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και τις εργασιακές σχέσεις, καθώς αύριο θα υπάρξει έκτακτη σύσκεψη των υπουργών με αποκλειστικό αντικείμενο τα παραπάνω θέματα.
Μικρή παράταση παίρνει η συζήτηση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και τις εργασιακές σχέσεις, καθώς αύριο θα υπάρξει έκτακτη σύσκεψη των υπουργών με αποκλειστικό αντικείμενο τα παραπάνω θέματα, τα οποία δεν θα συζητηθούν στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο, όπως είχε προγραμματιστεί.

Η παραπάνω απόφαση λήφθηκε μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Εργασίας, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο κ. Παπανδρέου θα πραγματοποιήσει παρέμβαση για το φλέγον νομοσχέδιο.

Στη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου θα συζητηθούν τα νομοσχέδια για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό των δημοσίων υπαλλήλων και τη δημιουργία του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, καθώς και το νομοσχέδιο για τη δημοσιονομική διαχείριση και ευθύνη, με το οποίο αλλάζει εκ βάθρων ο τρόπος κατάρτισης, συζήτησης, ψήφισης, εκτέλεσης, παρακολούθησης του Προϋπολογισμού και συνολικά των δαπανών στη γενική κυβέρνηση.