Skip to main content

Ατρόμητος-Λάρισα 3-0

Ο Ατρόμητος πήρε εύκολα το τρίποντο στην κούρσα για τη σωτηρία και η Λάρισα έχασε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι kai odεύει προς τη Football League. Νάστος, Σαγκανόφκσι και Σαρμιέντο πέτυχαν τα γκολ των
Ιδανικό ξεκίνημα στο 2011 έκανε ο Ατρόμητος, επικρατώντας 3-0 της Λάρισας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Ποδαρικό για τους γηπεδούχους έκανε ο Νάστος στο πρώτο λεπτό, ενώ ακολούθησαν τα γκολ του Σαγκανόφσκι (15’) και του Σαρμιέντο (82’). Πλέον, ο Ατρόμητος συγκατοικεί στη 10η θέση με τον Ηρακλή (19 βαθμούς), σε αντίθεση με την ΑΕΛ, η οποία έχει κολλήσει στην ουρά της κατάταξης (11 βαθμούς).

Οι Περιστεριώτες ήταν ανώτεροι από την αρχή του αγώνα, κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο λεπτό με τον Νάστο και ν διπλασιάσουν τα τέρματά τους 14 λεπτά αργότερα με την κεφαλιά του Σαγκανόφσκι. Σε όλόκληρο το πρώτο ημίχρονο οι "βυσσινί" απείλησαν όλο και όλο μία φορά με το σουτ του Κανόμπιο (32΄), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι προσπάθειές τους δεν έφεραν καρπούς, παρά το γεγονός ότι ο  Άντερσεν έκανε πιο επιθετικό το σχήμα, βγάζοντας έναν αμυντικό χαφ και βάζοντας έναν φορ (Κουζέν).

Έτσι, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν ακίνδυνοι, ο Ατρόμητος βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, αυτήν τη φορά με τον Σαρμιέντο, για το τελικό 3-0.