Skip to main content

Αθρόα προσέλευση στα εγκαίνια του SATURN

Αθρόα η προσέλευση των φίλων της τεχνολογίας κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας του πρώτου καταστήματος της αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Saturn στη Θεσσαλονίκη.
Πολλοί ήταν οι φίλοι της τεχνολογίας οι οποίοι συγκεντρώθηκαν την  Πέμπτη 11 Μαρτίου, στις 8 το πρωί, για να καλωσορίσουν από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Saturn στη Θεσσαλονίκη. Σε ένα μοντέρνο χώρο, έκτασης 4.000 τ.μ στη διεύθυνση Λαγκαδά 341, στη Σταυρούπολη, το νέο κατάστημα υποδέχθηκε το καταναλωτικό κοινό, προσφέροντας ιδιαίτερα ελκυστικές προτάσεις αγοράς. Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος πραγματοποιήθηκαν από τον νομάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, και τον δήμαρχο Σταυρούπολης, κ. Σάββα Σερασίδη.

Η προσέλευση του κόσμου κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας λειτουργίας του Saturn στη Θεσσαλονίκη ήταν πραγματικά θεαματική. Οι μοναδικές προτάσεις της αλυσίδας σε μία ευρύτατη ποικιλία επώνυμων προϊόντων κορυφαίας τεχνολογίας και η ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία που προσφέρει η Saturn στους επισκέπτες των καταστημάτων της ήταν οι κυριότεροι λόγοι που ώθησαν πλήθος κόσμου να συγκεντρωθεί από νωρίς στην είσοδο του καταστήματος, προκειμένου να επωφεληθεί από τις ασυναγώνιστες τιμές σε πληθώρα προϊόντων.

Ο διευθυντής του καταστήματος, κ. Δημήτρης  Γιουβαρλάκης, μαζί με τους 80 και άνω εργαζόμενους υποδέχτηκαν με μεγάλη διάθεση για άριστη εξυπηρέτηση τους πρώτους επισκέπτες σ’ έναν υπερσύγχρονο χώρο μοντέρνας αισθητικής. Η υψηλών προδιαγραφών διαρρύθμιση του χώρου απέσπασε ιδιαίτερα θετικές κριτικές από το σύνολο των καταναλωτών, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία αγοράς που προσφέρει η Saturn.

Το 3ο κατάστημα Saturn στην Ελλάδα ήρθε για να «ταράξει τα νερά» της αγοράς ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της Θεσσαλονίκης, φιλοδοξώντας να αποτελέσει σημείο αναφοράς των φίλων της τεχνολογίας στη Βόρεια Ελλάδα, που αναζητούν τις πλέον συμφέρουσες προτάσεις της αγοράς. Μέχρι τέλος του χρόνου η αλυσίδα Media-Saturn θα δημιουργήσει ένα δεύτερο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, στην ανατολική πλευρά της πόλης.