Skip to main content

Αθλητικός διευθυντής Ζενίτ: Μίλησα με Ιβάν για Μακ και Λοντίγκιν

Ο αθλητικός διευθυντής της ρωσικής ομάδας, Κονσταντίν Σαρσάνια παραδέχθηκε ότι έχει μιλήσει με τους Σαββίδη και Μίχελ για τον Σλοβάκο επιθετικό

Για τις διαπραγματεύσεις της Ζενίτ με τον ΠΑΟΚ για την υπόθεση της επιστροφής του Ρόμπερτ Μακ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», ο Κονσταντίν Σαρσάνια.

Ο αθλητικός διευθυντής της ρωσικής ομάδας παραδέχθηκε ότι έχει μιλήσει με τους Ιβάν Σαββίδη και Λούμπος Μίχελ για τον Σλοβάκο επιθετικό ενώ παράλληλα τοποθετήθηκε και για την περίπτωση του Γιούρι Λοντίγκιν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε το στέλεχος της Ζενίτ:

«Ο Ρόμπερτ Μακ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Η Ζενίτ αποφάσισε με την έλευση του νέου προπονητή, Ρομπέρτο Μαντσίνι να πάει σε ισχυροποίηση της ομάδας. Υπάρχει ένας κανονισμός εδώ ότι πρέπει να υπάρχουν πέντε Ρώσοι στην ενδεκάδα, οπότε υπάρχει στόχευση να αποκτηθούν Ρώσοι. Δεν θέλουμε όμως ο Μακ να μείνει ανενεργός για αυτό συζητάμε να πάει δανεικός ή ακόμη και να πουληθεί. Στη θέση του Μακ έχουμε 4 Ρώσους παίκτες».

Για το αν συζήτησε με τον ίδιο τον Σαββίδη και αν μιλάμε για δανεισμό ή πώληση:

«Μίλησα με τον Ιβάν Σαββίδη και συζήτησα το θέμα. Ενδιαφέρεται να πάρει τον παίκτη, έγινε συζήτηση και για τις δύο προοπτικές και θα μεταφέρω αυτή τη συζήτηση στο Δ.Σ το απόγευμα. Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες, ούτε αν θα καλύψει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο ο ΠΑΟΚ».

Για το αν μίλησε και με τον κ. Μίχελ και πότε θα παρθεί η οριστική απόφαση:

«Μίλησε και με τον κ. Μίχελ, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω το αντικείμενο της συζήτησης. Εχουμε επαφή και με τον Μακ και με τον ατζέντη του, που περιμένει. Υπάρχει μία ακόμη πρόταση για τον Μακ. Η απόφαση δεν θα παρθεί σήμερα αλλά από βδομάδα».

Τέλος για το αν έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων και το όνομα του Λοντίγκιν:

«Θα μπορούσε να είναι και αυτός μια μετεγγραφή, όμως δεν μπορούμε να τον αφήσουμε. Ίσως στα τέλη του επόμενου μήνα θα μπορούσε να γίνει κάτι, οπότε η κουβέντα αυτή τη στιγμή αφορά μόνο στον Μακ».