Skip to main content

Η απάντηση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στη Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης

Συνεχίζουμε τον αγώνα για την τελική μας δικαίωση και είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια, αναφέρει η ανακοίνωση.

Απάντηση στην ανακοίνωση της «Ζυθοποιίας Μακεδόνιας - Θράκης», με αφορμή πρόσφατη δικαστική απόφαση, δίνει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, θυγατρική της πολυεθνικής Heineken στην Ελλάδα, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι «ο κ. Πολιτόπουλος (σσ: επικεφαλής της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης) επιλέγει, σε έναν μήνα γεμάτο προγραμματισμένες δικαστικές διαδικασίες σε υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, να ανασύρει και να προβάλει επικοινωνιακά μια απόφαση του Δεκεμβρίου».

Μάλιστα, σημειώνει ότι «αυτό αποσκοπεί καθαρά στη δημιουργία "κλίματος", και αποβλέπει στο να επηρεάσει μελλοντικές αποφάσεις, και επιφυλασσόμαστε να επανέλθουμε στο θέμα στο άμεσο μέλλον, μετά και από τις νομικές εξελίξεις των επόμενων εβδομάδων» ενώ κάνει λόγο για «εμπιστοσύνη μας στις Αρχές και τους Θεσμούς της χώρας».

«Συνεχίζουμε τον αγώνα για την τελική μας δικαίωση και είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια», καταλήγει η ανακοίνωση.