Skip to main content

Αθανασιάδης: Έλειπε από την ομάδα μας αυτή η ενότητα

Ο αρχηγός του Δικεφάλου είπε πως ο ΠΑΟΚ θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του και θα προετοιμαστεί όταν έρθει η στιγμή για να κάνει το βήμα παραπάνω

Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ απέκτησε ξανά ενότητα στάθηκε με δηλώσεις του μετά τη λήξη της νικηφόρας αναμέτρησης κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς, ο Στέφανος Αθανασιάδης.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός του Δικεφάλου στο συνδρομητικό κανάλι:

Για την επιστροφή του: «Είχα ένα μικρό πρόβλημα υγείας, τώρα ήμουν στη διάθεση του προπονητή μου, με επέλεξε και δώσαμε όλοι όσοι αγωνιστήκαμε, το 100% για να πάρουμε τη νίκη-πρόκριση».

Για το τι άλλαξε σήμερα: «Δεθήκαμε περισσότερο αυτές τις μέρες που ήμασταν στο ξενοδοχείο. Έλειπε από την ομάδα αυτή η ενότητα. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Πριν λίγες μέρες ο κόσμος μας αποδοκίμαζε, αλλά σήμερα είδε μια ομάδα να παίζει σαν οικογένεια και αυτό είναι ότι καλύτερο. Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα στα δύσκολα και στα εύκολα. Από την αντίδραση του δείχνει ότι πιστεύει στην ομάδα, ότι κάτι βλέπουν και αυτοί. Αν δεν πίστευαν δε θα αντιδρούσαν με αυτό τον τρόπο».

Για την καλύτερη εικόνα της ομάδας στην Ευρώπη: «Τα ευρωπαϊκά είναι διαφορετικά παιχνίδια, υπάρχει κίνητρο από όλους. Βρήκαμε χώρους από τον αντίπαλο και το εκμεταλλευτήκαμε».

Για το αν μπορεί η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω στους 32 του Europa League: «Θα περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας. Θα προετοιμαστούμε όταν έρθει η στιγμή για να κάνουμε αυτό το βήμα παραπάνω».