Skip to main content

AΘ10: Τίποτα δεν θα μένει αναπάντητο, τέρμα η αμυντική στάση

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή προχώρησαν με ανακοίνωσή τους σε διευκρινίσεις αναφορικά με την επόμενη ημέρα του συνδέσμου

Σε διευκρινίσεις αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις που ετοιμάζεται να κάνει ούτως ώστε να διασφαλίσει την επόμενη ημέρα της με μεγαλύτερη ασφάλεια προχώρησε η «Αυτόνομη Θύρα 10».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του «κυανόλευκου» συνδέσμου:

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο σύνδεσμος μας θα κλείσει για μερικές μέρες λόγω καλοκαιριού. Δυστυχώς οι εξελίξεις στον ΗΡΑΚΛΗ δε μας αφήνουν να ηρεμήσουμε εδώ και πολλά καλοκαίρια. Αν υπάρξουν οποιεσδήποτε εξελίξεις προφανώς και θα ανοίξει ο σύνδεσμος.

Παράλληλα προσπαθούμε να οργανωθούμε όσο καλύτερα γίνεται για τα χρόνια που έρχονται και να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις συνθήκες που θα μας προστατέψουν από δυσάρεστες καταστάσεις. Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε όλους τους οπαδούς του ΗΡΑΚΛΗ οι οποίοι κλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες να δώσουν κατάθεση στην αστυνομία και συγκεκριμένα στο τμήμα αθλητικής βίας, για αστεία παραπτώματα, όπως για παράδειγμα επειδή κρατούσαν μια άδεια μπύρα έξω από το γήπεδο να επικοινωνήσουν με τον σύνδεσμο μας και ειδικά καλούνται οι οπαδοί οι οποίοι «ανακρίθηκαν» από τον χρυσόπουλο κωνσταντίνο και τους ζητήθηκε να ονομάσουν συγκεκριμένα άτομα ως υποκινητές επεισοδίων κτλ.

Έχουμε αποφασίσει και θα κινηθούμε νομικά ενάντια στις συνεχόμενες κλήσεις χωρίς κανένα λόγο στην αστυνομία, ενάντια στην βιομηχανία παραγωγής δικογραφιών που έχει στήσει το παρεάκι των σιτιζόμενων από συγκεκριμένο μεγαλομέτοχο, ασφαλιτών, ενάντια στην τρομοκρατία ακόμα και σε χώρους εργασίας και τέλος ενάντια στη στοχοποίηση. Από εδω και στο εξής τίποτε δε θα μείνει αναπάντητο όπως αναπάντητη δεν θα μείνει και η ληστεία η οποία διεπράχθη πριν κάποιους μήνες από το συγκεκριμένο παρεάκι (και όλοι ξέρετε για ποιο πράγμα μιλάμε).

Τέρμα η αμυντική στάση!».