Skip to main content

Α.Θ.10: Ο καναδός δεν θα πουλήσει, μέχρι να τον αναγκάσουμε εμείς

Η «Αυτόνομη Θύρα 10» κάλεσε τους οπαδούς του Ηρακλή να βρίσκονται σε επαγρύπνηση για να βρεθεί βιώσιμη λύση για τους «κυανόλευκους».

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η «Αυτόνομη Θύρα 10» κάλεσε τους οπαδούς του Ηρακλή να βρίσκονται σε επαγρύπνηση για να βρεθεί βιώσιμη λύση για τους «κυανόλευκους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την προηγούμενη Τετάρτη 18/5 συγκεντρωθήκαμε στο Κατσάνειο όπου ακούσαμε τόσο από τον εκπρόσωπο του ιδρυτικού σωματείου της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ όσο και από τον μέχρι τότε αντιπρόεδρο τη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα μετά από 2 χρόνια όπου στο τιμόνι της βρίσκεται ο Παπαθανασάκης.

Ο λόγος για τον οποίο έγινε αυτή η ενημέρωση είναι γιατί πιστεύουμε ότι ελάχιστοι στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Αρχικά πρέπει να αναφέρουμε τι σημαίνει το γεγονός ότι η ομάδα δεν αδειοδοτήθηκε. Εκτός από τον περιορισμό στις μεταγραφές, ο ΗΡΑΚΛΗΣ πρέπει κάθε τρίμηνο να καταθέτει έναν φάκελο όπου εκεί μέσα θα φαίνεται ότι πληρώνει κανονικά όλες τις οφειλές τις οποίες θα πρέπει να έχει διακανονίσει. Ο πρώτος φάκελος κατατίθεται μέχρι τέλη Ιουνίου. Την πρώτη φορά που ο φάκελος δεν θα εγκριθεί η ΠΑΕ τιμωρείται με επίπληξη, τη δεύτερη με πρόστιμο και από την τρίτη και μετά ξεκινούν οι αφαιρέσεις βαθμών. Όπως γίνεται αντιληπτό σε πρώτη φάση πρέπει να βρεθεί άμεσα κάποιος στην ΠΑΕ να διακανονίσει όλα τα χρέη και αφού γίνει αυτό να διασφαλιστεί ότι κάθε τρίμηνο θα είναι πληρωμένες αυτές οι υποχρεώσεις που θα προκύψουν

Με μεγάλη κατάπληξη ακούσαμε ότι ενώ η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δόθηκε στον καναδό δωρεάν με μόνη υποχρέωση να καλύψει τα χρέη της, τα οποία εκείνη τη στιγμή ήταν 1.300.000 ευρώ, μετά από δυο χρόνια τα χρέη έχουν ξεπεράσει τα 3.000.000 ευρώ.

Επίσης ειπώθηκε ότι ο μεγαλομέτοχος ο οποίος υποτίθεται ότι πουλάει τις μετοχές της ΠΑΕ, ήδη έχει προβεί στη παραχώρηση ενός μέρους των τηλεοπτικών της επόμενης χρονιάς έτσι ώστε να καλυφτούν οι υποχρεώσεις προς τους παίκτες. Με αυτό το τρόπο υποθηκεύεται το μέλλον αλλά απομακρύνεται και κάθε περίπτωση να ενδιαφερθεί για την αγορά των μετοχών κάποιος σοβαρός επιχειρηματίας.

Ακόμα και ο αντιπρόεδρος της διοίκησης παραδέχτηκε ότι τα έξοδα διαμονής του καναδού (ξενοδοχείο, φαγητά, κτλ) χρεώνονται και πληρώνονται από την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με αποτέλεσμα να χρωστάμε ακόμα και στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενείται ένα μεγάλο ποσό.

Εμείς σαν σύνδεσμος θέλουμε να τονίσουμε σε ολόκληρο τον λαό του ΗΡΑΚΛΗ ότι δυστυχώς δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού. Αν δεν αναγκαστεί ο καναδός να πουλήσει μέχρι τα μέσα Ιουνίου, τότε δεν είναι καθόλου σίγουρη η συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου. Η κατάσταση είναι αναστρέψιμη αλλά όχι για πολύ. Πρέπει να κινηθούμε άμεσα και αποφασιστικά.

Πλέον κανένας παράγοντας, δημοσιογράφος, οπαδός, φίλαθλος δεν μπορεί να πει ότι δεν ήξερε. Αν αφήσουμε αυτή τη κατάσταση να ξεφύγει αυτό θα είναι κάτι που θα βαρύνει όλους μας!! Μην αφήνετε να σας ξεγελάει η ονοματολογία γύρω από τους δήθεν νέους επενδυτές. Ο καναδός δεν θα πουλήσει μέχρι να τον αναγκάσουμε εμείς να το κάνει!!!

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τις νέες κινήσεις μας και καλούμε ολόκληρο το λαό του ΗΡΑΚΛΗ να είναι σε επαγρύπνηση!!!»