Skip to main content

Αστυνομικός σκύλος ξεσκέπασε έμπορο κάνναβης σε χωριό των Σερρών

Σε διπλανό χώρο από το σπίτι του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί τρία δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Μια καλά οργανωμένη «επιχείριση» παραγωγής και εμπορίας κάνναβης είχε στήσει ένας 42χρονος άνδρας σε ένα μικρό χωριό του νομού Σερρών.

Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών αστυνομικοί της ασφάλειας Σερρών, μαζί με συναδέλφους τους απο την ασφάλεια Κοζάνης, αλλά και τον «Άτλαντα», αστυνομικό σκύλο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, κατάφεραν χθες να εντοπίσουν και να κατασχέσουν ποσότητα κάνναβης 64,5 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης με καπνό βάρους 10 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 1 κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον σε διπλανό χώρο από το σπίτι του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί τρία δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης βάρους 335 γραμμαρίων που βρέθηκαν στον χώρο.

Χθες επίσης συνελήφθη στην Ηράκλεια Σερρών, από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 60χρονος άνδρας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης βάρους 29,7 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 490 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο.

Επίσης σε ανοιχτό χώρο εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 371 γραμμαρίων που είχε αποκρύψει. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι νωρίτερα είχε προμηθεύσει έναν 58χρονο με ποσότητα κάνναβης βάρους 1,5 γραμμαρίων, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ την προηγούμενη ημέρα είχε προμηθεύσει 2 άτομα με ποσότητα κάνναβης βάρους 2,9 γραμμαρίων, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

φωτογραφία αρχείου