Skip to main content

Αστυνομικό σαφάρι στη Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 47 άτομα σε ένα 24ωρο

Συλλήψεις για απόπειρες κλοπής, ναρκωτικών ουσιών, εκκρεμή διωκτικά έφφραφα, παράνομα παιχνίδια και για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν συνολικα 47 για διάφορα αδικήματα, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ερευνών στη Θεσσαλονίκη, το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:

- 4 άτομα για απόπειρες κλοπής.

Δικυκλιστές αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν χθες το πρωί τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας 18, 20 και 17 ετών, οι οποίοι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν δίκυκλη μοτοσικλέτα.
Επιπλέον, στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

- 4 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

- 5 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

- 4 άτομα για παράβαση του Νόμου περί Ρύθμισης και διενέργειας παιγνίων.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας  πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο χθες το βράδυ, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή αρμοδιότητάς τους, κατά τον οποίο συνέλαβαν 41χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, η οποία είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 21 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε 3 εκ των οποίων διενεργούνταν παράνομα παίγνια από ισάριθμους θαμώνες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

- 1 άτομο για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες (18-07-2017), από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 21χρονος αλλοδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (107) πακέτα τσιγάρα και (10) συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

- 29 άτομα για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών.

Ακόμη, βεβαιώθηκαν 15 πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.