Skip to main content

Αστυνομική καταδίωξη στην Εγνατία για τη σύλληψη 21χρονου διακινητή

Ο συλληφθείς, Πακιστανός διακινούσε παράνομα τέσσερις συμπατριώτες του μετανάστες. Εντοπίστηκε στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης.

Στη σύλληψη ενός 21χρονου Πακιστανού ο οποίος διακινούσε παράνομα τους συμπρατριώτες του μετανάστες προχώρησε η αστυνομία χθες το πρωί. 

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν όχημα που οδηγούσε ο συλληφθείς στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν.

Ο δράστης προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, έως την περιοχή της Σταυρούπολης, όπου ο 21χρονος εγκατέλειψε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει, καθώς εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Εντός του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν οι τέσσερις μετανάστες, οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορέις της αστυνομίας δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι διακινούμενοι μπήκαν στη χώρα από την Ελληνοτουρκική μεθόριο, ενώ κατέβαλαν για τη μεταφορά τους στην Ελλάδα, με τελικό προορισμό την Αθήνα, χρηματικό ποσό από 2.000 έως 2.500 ευρώ έκαστος.

Το όχημα του 21χρονου κατασχέθηκε ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.