Skip to main content

Αστυνομική έφοδος για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη - Δέκα συλλήψεις

Κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν συνολικά δέκα άτομα στην Θεσσαλονίκη, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης.

Συνελήφθησαν συνολικά 10 άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στα πλαίσια στοχευμένων ελέγχων αστυνομικών των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, συλλαμβάνοντας συνολικά δέκα 10 άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

- 18χρονου Έλληνα από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, το βράδυ στις 8/11, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κουτί που περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους 35,5 γραμμαρίων,
- Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, χθες το βράδυ, 17χρονου Έλληνα και 18 αλλοδαπού, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν  ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 39 και 21,5 γραμμαρίων, αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.