Skip to main content

Άστατος ο καιρός σήμερα - Νεφώσεις και καταιγίδες στη Θεσσαλονίκη

Αναμένεται να σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως μεσημβρινές και απογευματινές ώρες - Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ.

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα Πέμπτη στα κεντρικά και νότια και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση προβλέπεται από το βράδυ και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στο νότιο Αιγαίο το πρωί ανατολικοί με την ίδια ένταση. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βαθμιαία βελτίωση των φαινομέων αναμένεται από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και σε όλη την περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης όπου αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3 έως 4 και βαθμιαία βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.