Skip to main content

Άστατος ο καιρός με βροχές σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά.

Tοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με γρήγορη βελτίωση στα ανατολικά αναμένονται στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα κεντρικά και τα νότια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα βόρεια.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και στα υπόλοιπα μεταβλητοί ασθενείς. Από το απόγευμα νότιοι 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους  νεφελώδης με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις  κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 και πρόσκαιρα  έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.