Skip to main content

Ασταμάτητος ο Νύκταρης: Θα τον κάνω μαύρο στο ξύλο τον Καλογερόπουλο!

«Καμία μεγάλη ομάδα δεν θέλει τον Άρη στη Super League γιατί είναι ανταγωνιστικός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νύκταρης.

Επίθεση εναντίον του διαιτητή Χαράλαμπου Καλογερόπουλου αναφορικά με τις αποφάσεις του στην ήττα του Άρη κόντρα στη Λαμία εξαπέλυσε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero», ο Ηρακλής Νύκταρης ενώ δήλωσε βέβαιος πως από εδώ και πέρα θα δουν όλοι πως οι κιτρινόμαυροι δεν θα σφαγιάζονται από τη διαιτησία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην παράγοντας του ΑΟ Χανίων:

Για το γεγονός πως δεν υπάρχει επίσημη θέση της ΠΑΕ για τις δηλώσεις του: «Εγώ μιλάω για όλα τα θέματα με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Είμαστε μαζί 3 χρόνια τώρα στο ποδόσφαιρο και τα λέμε όλα, από την Βέροια ακόμα».

Για την ενασχόλησή του με τα Χανιά: «Τα είχα τα Χανιά όμως τα έδωσα. Δεν είχα μετοχές στο όνομά μου».

Για το πόστο που θα κατέχει στον Άρη: «Με τον Θόδωρο κουβεντιάζω για τα θέματα του Άρη. Αυτό θα κάνω και τώρα. Αυτό μπορώ να πω μόνο. Όταν λείπει ο Θόδωρος είμαι εγώ κοντά στην ομάδα.

Ο Θόδωρος ο Καρυπίδης θα αποφασίσει τι πρέπει να κάνω εγώ στον Άρη. Εγώ με εκείνον μιλάω. Παρακολουθούμε τα πράγματα και τις καταστάσεις και θα προσπαθήσουμε μαζί να μην «τρώγεται» ο Άρης.

Υπάρχουν πολλά συμφέροντα από όλες τις ομάδες, και από την Α’ και από την Β’ εθνική. Δεν τον θέλουν τον Άρη μεγάλο! Από τότε που έβαλα τον Θόδωρο να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και από τότε που ασχολείται με τον Άρη τον πολεμάνε πολλοί. Αν ο Άρης είναι ψηλά κοντράρει τους πάντες και τα πάντα! Οι υπόλοιπες ασχολίες του Καρυπίδη δεν με ενδιαφέρουν, εγώ του είπα να ασχολείται με την ομάδα και με τίποτε άλλο.

Προσωπικά σαν άνθρωπος δεν πειράζω κανέναν. Ο διαιτητής προχθές στην Λαμία μου θύμισε καταστάσεις που βίωσα όταν ήμουν στον ΟΦΗ. Τι να κάνω; Εκείνη την ώρα έφτασα στα όρια μου και του όρμηξα».

Για το γεγονός πως ο διαιτητής δεν έγραψε τίποτε για το συγκεκριμένο γεγονός: «Τι να γράψει; Όταν κάνεις τέτοιο σφαγείο δεν γράφεις τίποτα μετά, δεν μπορείς να πεις τίποτα. Μετά το 60' ο Αρης έπρεπε να γυρίσει το ματς και να το κερδίσει και δεν τον άφησαν.

Εγώ αύριο αν δω τον διαιτητή στον δρόμο θα τον κάνω μαύρο στο ξύλο! Δεν ήταν ανθρώπινα τα λάθη. Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και καθάρισε το παιχνίδι. Αυτός ξέρει τι έκανε.

Τα νεύρα μου δεν μπορώ να τα συγκρατήσω όταν αδικούμαι. Και με τον ΟΦΗ έκανα αντίστοιχα πράγματα. Στην Λαμία κόντεψε να γίνει ζημιά.

Καμία μεγάλη ομάδα δεν θέλει τον Άρη, γιατί είναι ανταγωνιστικός. Ο Άρης με το υλικό που έχει μπορούσε να είναι στην Super League και να βρίσκεται μέσα στην τριάδα».

Επίσης πρόσθεσε: «Εγώ βοηθάω τον κουμπάρο μου με οποιονδήποτε τρόπο. Αν μου κάψουν το σπίτι μου θα επέμβω. Όλα τα προβλήματα του Θόδωρου είναι και δικά μου. Δεν φοβάμαι κανέναν. Δεν με ενδιαφέρει ποιοι είναι οι άλλοι, δεν τους φοβάμαι! Εγώ κακό στον Άρη δεν μπορώ να κάνω, μόνο καλό μπορώ να κάνω. Ξέρω το ποδόσφαιρο και το βάθος του. Ξέρω τα πάντα και δεν μπορεί κανείς να μου κουνηθεί, ούτε η ΕΠΟ ούτε κανείς, γιατί ότι γίνεται ξέρω ακριβώς ποιος το κάνει».

Για την ενασχόλησή του με τον Άρη αυτόν τον καιρό: «Ήμουν από κοντά στην ομάδα και παρακολουθούσα. Δεν ήθελα να φαίνομαι, εκνευρίστηκα όμως τόσο πολύ που δεν μπορούσα άλλο. Στην Λαμία μπορούσα να κάνω κακό! Τα έσπασα όλα εκεί! Τώρα θα δούμε από δω και πέρα αν θα είναι ίδιες οι διαιτησίες... Τις κουβέντες που λέω τις εννοώ. Άλλο να είναι ένα σφύριγμα λάθος και άλλο σφύριγμα καταδίκης. Είναι ξεκάθαρο το τι είναι ανθρώπινο λάθος».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Με τον Νίκο Αναστόπουλο ήμασταν μαζί και στον ΟΦΗ. Δεν θέλω να μπαίνω όμως στα ποδοσφαιρικά. Αυτά είναι θέματα του Θόδωρου».

Για τους υπόλοιπους παράγοντες του ποδοσφαίρου: «Τους ξέρω όλους αυτούς, έχω μιλήσει με όλους. Να φανταστείτε ο καλύτερός μου φίλος είναι ο Δημήτρης ο Γιαννακόπουλος. Δεν θέλω να μιλήσω όμως περισσότερο για αυτό».

Για το αν θα μεταφέρει την βάση του στην Θεσσαλονίκη όσο ασχολείται στον Άρη: «Εγώ δεν είμαι ιδιοκτήτης. Ιδιοκτήτης είναι ο κουμπάρος μου, εγώ είμαι από δίπλα. Ο Θόδωρος δεν ήταν στην Λαμία, ήμουν εγώ. Από εδώ και πέρα δεν θα κουνηθεί κανείς στον Άρη. Η βάση μου είναι στην Αθήνα, όμως στον Άρη θα είμαι πάντα δίπλα. Θα πηγαίνω και στα εντός και στα εκτός έδρας».

Ενώ έκλεισε λέγοντας: «Εγώ δεν πειράζω κανέναν, αλλά δεν πειράζομαι κιόλας. Ότι λέω το τηρώ! Δεν έχω αθετήσει τον λόγο μου ποτέ. Δεν θα πειράξει κανείς τον Άρη».