Skip to main content

Αστακός ο Βόλος για τον τελικό - Χωρίς διακριτικά οι οπαδοί στην πόλη

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περιπολούν πεζή σε παραλία και εμπορικό κέντρο - Δεν θα επιτρέπεται η κίνηση ατόμων με διακριτικά ομάδων μέσα στην πόλη

Όσο περνά ο χρόνος και πλησιάζει η ώρα για τον τελικό του Κυπέλου Ελλάδος στο «Πανθεσσαλικό» στάδιο, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ο Βόλος μετατρέπεται σε αστυνομοκρατούμενη πόλη για να τηρηθούν η τάξη και η ασφάλεια σε όλη την περιφέρεια της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Σε πάρα πολλά κεντρικά και μη σημεία του Βόλου αυτοκίνητα της Αστυνομίας παρακολουθούν κι ελέγχουν την κατάσταση, ενώ λεωφορεία των ΜΑΤ και των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας βρίσκονται σε κομβικά σημεία.

Παράλληλα, κατά ομάδες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περιπολούν πεζή στην παραλία και στο εμπορικό κέντρο του Βόλου, αλλά και σε διαδρομές τόσο στον περιφερειακό, αλλά και στη Νέα Ιωνία, που οδηγούν στο στάδιο.

Στους οπαδούς των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν θα επιτραπεί, σύμφωνα με το σχέδιο της Αστυνομίας, να πλησιάσουν στο στάδιο ή να κυκλοφορήσουν στο Βόλο με εμφανή εμβλήματα της ομάδας που υποστηρίζουν.

Η Αστυνομία έχει αποφασίσει όπως η προσέγγιση φιλάθλων προς το «Πανθεσσαλικό» γίνει, για μεν τους Θεσσαλονικείς από την είσοδο του Βόλου από τη Λάρισα και στη συνέχεια προς το στάδιο, για δε της Ένωσης από την είσοδο των Μικροθηβών και μέσω της Νέας Ιωνίας να οδηγηθούν προς το γήπεδο.

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωσή του ο δήμος Βόλου έκανε γνωστό ότι το γήπεδο αδειοδοτήθηκε και πως όλα είναι έτοιμα για τον τελικό.