Skip to main content

Ασπροβάλτα: Χειροπέδες σε 26χρονο διακινητή μεταναστών

Μετέφερε τρεις αλλοδαπούς με κλεμμένο όχημα

Στη σύλληψη ενός 26χρονου προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, ο οποίος ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για Ιρανό, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων και άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων στην Εγνατία Οδό (ύψος Κερδυλλίων), εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 26χρονο, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Στη συνέχεια, στο ύψος της Ασπροβάλτας, το όχημα ακινητοποιήθηκε και έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά τριών αλλοδαπών, Ιρανής και Ιρακινής υπηκότητας, που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο μεταφοράς, για το οποίο, σε προγενέστερο χρόνο, δηλώθηκε υπεξαίρεση σε αστυνομικό κατάστημα του νομού Αττικής, χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 26χρονος για τις συνεννοήσεις του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Φωτογραφία αρχείου