Skip to main content

Ασφαλτοστρώσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Κλειστή μέχρι τις 7.30 το απόγευμα θα είναι εξαιτίας εργασιών ασφαλτόστρωσης η οδός Εθνικής Αμύνης, ενώ εργασίες θα γίνουν και αύριο στην οδό Ίωνος Δραγούμη.
Κλειστή μέχρι τις 7.30 το απόγευμα θα είναι η οδός Εθνικής Αμύνης, στο ρεύμα ανόδου από την πλατεία Συντριβανίου μέχρι την Αγ. Δημητρίου, εξαιτίας εργασιών ασφαλτόστρωσης που εκτελούνται στη συμβολή των οδών Εθνικής Αμύνης και Αγίου Δημητρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας : Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στο ρεύμα ανόδου της οδού Εθν. Αμύνης, στο τμήμα της από την πλατεία Συντριβανίου μέχρι την Αγ. Δημητρίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται μέσω των οδών Ιασωνίδου, Αγ. Σοφίας  και τους υπόλοιπους δρόμους του κεντρικού τομέα της πόλης.    Στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της οδού Αγ. Δημητρίου, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μέσω των οδών Εθν. Αμύνης (ρεύμα καθόδου, Εγνατία, Γ΄ Σεπτεμβρίου  και τους υπόλοιπους δρόμους του κεντρικού τομέα της πόλης. Η δεξιά στροφή από το ρεύμα πορείας προς ανατολικά της οδού Αγ. Δημητρίου προς το ρεύμα καθόδου της οδού Εθν. Αμύνης θα διεξάγεται κανονικά.
Στο ρεύμα πορείας προς δυτικά της οδού Αγ. Δημητρίου, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μέσω των οδών Γ΄ Σεπτεμβρίου, Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, Εγνατία, και τους υπόλοιπους δρόμους του κεντρικού τομέα της πόλης. Η δεξιά στροφή των λεωφορείων του Ο.Α.Σ.Θ., από το ρεύμα πορείας προς ανατολικά της οδού Αγ. Δημητρίου προς τους συνοικισμούς της Ευαγγελίστρίας και των Σαράντα Εκκλησιών, θα διεξάγεται κανονικά. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα καθόδου της οδού  Πανεπιστημίου του οικισμού της Ευαγγελίστριας, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Γ. Βιζυηνού. Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μέσω των οδών Γ. Βιζυηνού, Βιζουκίδου και τους γύρω δρόμους.   

Ασφαλτοστρώσεις θα γίνουν και αύριο από τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 7.30 το απόγευμα στην οδό Ίωνος Δραγούμη στο τμήμα της από την Εγνατία μέχρι τη Λεωφόρο Νίκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της Τροχαίας θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στην οδό Ίωνος Δραγούμη, στο τμήμα της από τη οδό Εγνατία μέχρι τη Λεωφ. Νίκης, συμπεριλαμβανομένων και των διασταυρώσεων με τις κάθετες οδούς του συγκεκριμένου τμήματος της οδού Ίωνος Δραγούμη, πλην της οδού Τσιμισκή.  Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω των οδών Εγνατία, Τσιμισκή, Βενιζέλου, Λεωφ. Νίκης και τους υπόλοιπους δρόμους του κεντρικού τομέα της πόλης.    Επίσης, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στις κάθετες οδούς του συγκεκριμένου τμήματος της οδού Ίωνος Δραγούμη, πλην τις οδού Τσιμισκή, από το ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου (από ανατολικά) και από το ύψος της οδού Β. Ουγκώ (από δυτικά). Η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται μέσω της οδού Ελ. Βενιζέλου και τους υπόλοιπους δρόμους του κέντρου της πόλης.