Skip to main content

Ασελγούσε για δύο χρόνια σε βάρος ανήλικου με δέλεαρ χρήματα και χασίς

Ο 39χρονος είχε ασελγήσει κατ’ επανάληψη σε βάρος του ίδιου ανήλικου, κάποιες φορές προσφέροντάς του μικρά χρηματικά ποσά, χασίς και άλλα υλικά αγαθά

Στα χέρια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έπεσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 39χρονος, κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών, πορνογραφία ανηλίκων, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Προηγήθηκε καταγγελία από μητέρα 14χρονου και διαπιστώθηκε ότι το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο συλληφθείς ασέλγησε στον γιο της, ο οποίος πήγε στο σπίτι του 39χρονου στον Κορυδαλλό, μετά από προηγούμενη μεταξύ τους επικοινωνία.

Όπως προέκυψε, τα τελευταία δύο χρόνια ο κατηγορούμενος είχε ασελγήσει κατ’ επανάληψη σε βάρος του ίδιου ανήλικου, κάποιες φορές προσφέροντάς του μικρά χρηματικά ποσά και άλλα υλικά αγαθά, ενώ του είχε δώσει και χασίς.

Σε έρευνα στο σπίτι του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερες από 500 κενές καρτέλες φαρμακευτικών σκευασμάτων, ποσότητα ναρκωτικών χαπιών και χασίς, δύο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι και 202 ψηφιακοί δίσκοι, σε δειγματοληπτικό έλεγχο των οποίων βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται για να εξεταστεί όλη η δράση του συλληφθέντος, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, άλλες δύο φορές, τις Αρχές, για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.